DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HEDİYELER EL EMEĞİ

HEDİYELER EL EMEĞİ

Garnizon Anaokulu Öğrencilerinden örnek davranış

Garnizon Anaokulu velilerinden Elif Eker ve öğretmen Aysel Akkoca, kardeş sınıf olan Urfa Ceylan Pınar Büyük Yıldızlar İlkokulu’nun Anasınıfı öğrencilerine, geçtiğimiz Cuma günü PTT Kargo’dan hediyeler gönderdiler.

Yeni yıl kartları ve hediyeler gönderdiler

Garnizon Anaokulu Öğretmeni Aysel Akkoca ve 4 Yaş Vitaminler Sınıfı öğrencileri, “Kardeş Sınıf Projesi” kapsamında kardeş sınıf olan Urfa Ceylan Pınar Büyük Yıldızlar İlkokulu’nun Anasınıfı öğrencilerine, yeni yıl tebrik kartları ve hediyeler hazırlayarak, geçtiğimiz Cuma günü PTT Kargo’dan hediyeleri gönderdiler. Garnizon Anaokulu Öğretmeni Aysel Akkoca ve öğrencilerin kendi emekleri ile yeni yıl kartları hazırladılar ve Anaokulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi gönderdiler.

Akkoca, “Bu proje ile hem öğrencilerimiz mutlu oluyor onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz”

Garnizon Anaokulu Öğretmeni Aysel Akkoca bu proje hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Akkoca, “Bu proje kapsamında kardeş sınıfımıza hediyeler yolladık. Öğrencilerimiz bizim her şeyimiz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu proje ile hem öğrencilerimiz mutlu oluyor onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Öğrencilerimizin emeği ile hazırladığımız bu yeni yıl kartları ve hediyelerin diğer Anasınıfı öğrencilerini mutlu edeceğinden eminim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.