DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez Esentepe’de kazanan olmadı

Körfez Esentepe’de kazanan olmadı

Süper Lig B Grubu’nda hafta içi mesaisi vardı.

14’üncü haftanın en önemli maçlarından biri de İlimtepe FK ile Suadiyespor arasında oynandı. Körfez Esentepe Stadı’ndaki maçta kazanan olmadı, karşılaşma 1-1 berabere bitti. Geçtiğimiz akşamın sürprizini 1937 Sekaspor ile Tavşancılspor gerçekleştirdi. 1937 Sekaspor, deplasmanda Dilovası Belediyespor’u 5-3, Tavşancılspor da Kandıra Belediyespor’u 1-0 yendi.

Suadiye puan farkını 1’e indirme şansını kullanamadı

Suadiyespor, lider Sultan Orhanspor’un bay olduğu haftada kazanıp, puan farkını 1’e indirme şansını kullanamadı. Yeşil-Beyazlı ekip, kendisi gibi zirve yarışı yapan İlimtepe FK’ya konuk oldu. Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. İlimtepe FK, 77’de öne geçtiği maçta bitime 3 dakika kala kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçırdı. Bu sonuç hem İlimtepe FK, hem de Suadiyespor’u mutlu etmedi. Kartepe Belediyespor ile Değirmenderespor arasında oynanan maçta 2-2 sona erdi, iki takımda Play-Off hattına yaklaşma şansını kullanamadı.

Sırrıpaşa FK, Play-Off hattında yerini sağlamlaştırıyor

Bu sezon Süper Lig’e yükselen Sırrıpaşa FK, ligin ikinci yarısındaki çıkışı ile Play-Off hattında yerini sağlamlaştırıyor. Ligin ikinci yarısına sahasında 1937 Sekaspor galibiyeti ile başlayan Sırrıpaşa FK, geçen hafta da deplasmanda Tavşancılspor’u 1-0 yenmişti. Mavi-Beyazlı ekip, geçtiğimiz akşam da Derince Stadı’nda grubun son sırasında yer alan, kümede kalma umutları giderek azalan Başiskele Belediyespor’u konuk etti. Sırrıpaşa FK, rakibi karşısında 3-0 gibi net skorla kazandı, 3’te 3 yapıp, İlimtepe FK’yı da puan olarak yakaladı.

1937 Sekaspor ligde ilk galibiyetini aldı

Süper Lig B Grubu’nda düşme potasında bulunan 1937 Sekaspor ile Tavşancılspor, hafta içi mesaisini deplasmanda geçirdi. Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan 1937 Sekaspor, güçlü kadrosuna rağmen ligde hayal kırıklığı yaratan Dilovası’na konuk oldu. Genç oyunculardan kurulu 1937 Sekaspor, bu zorlu deplasmanda 5-3 kazandı, ligde ilk galibiyetini aldı. Play-Off yarışından uzaklaşmak istemeyen Kandıra Belediyespor ise evinde Tavşancılspor’a 1-0 mağlup oldu, çok büyük şok yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.