DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

NU Organizasyon’dan Kocaeli Türk Harb-İş Sendikası üyelerine indirim

NU Organizasyon’dan Kocaeli Türk Harb-İş Sendikası üyelerine indirim
10.12.2017
1.007
A+
A-

NU Organizasyon’dan Kocaeli Türk Harb-İş Sendikası üyelerine indirim

Geçtiğimiz ay büyük bir katılım ile hizmete giren NU Organizasyon büyük bir anlaşmaya imza attı. Kocaeli Türk Harb- İş Sendikası ile sendika üyelerine tüm organizasyonlarda geçerli indirim anlaşması imzaladılar.

Kısa sürede büyük başarı elde ettiler

Ülkemizde son zamanlarda en gözde meslek gruplarından olan organizasyon dünyasına giriş yapan NU Organizasyon kısa sürede büyük başarı elde ettiler ve önemli bir anlaşmaya imza attılar. Kocaeli Türk Harb- İş Sendikası ile yapmış oldukları protokol ile sendika üyelerine tüm organizasyonlarda geçerli indirim yapılacağını açıkladılar. İndirim anlaşması imza törenine NU Organizasyon ortakları Nazan Erol ve Uğur Öztaş ile Kocaeli Türk Harb- İş Sendikası Mali Sekreteri Nusret Subaşı ve Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Köstence katıldı.

Subaşı, “Şimdiden tüm sendika üyelerimize hayırlı olmasını dilerim”

Kocaeli Türk Harb- İş Sendikası Mali Sekreteri Nusret Subaşı yapmış oldukları anlaşma ile ilgili bir açıklama yaparak, “Gölcük Tersane’si 800 müdürlüğü bağlısı trigüverte çalışanı üyemiz Tezer Erol’un eşinin geçtiğimiz haftalarda açmış olduğu “NU Organizasyon” ile güzel bir anlaşmaya imza attık. Yapılan anlaşma ile Sendika üyelerimiz için geçerli olan %15 indirim yapılacak. Tüm organizasyonlarda geçerli olan anlaşmamızın şimdiden tüm sendika üyelerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Erol, “Sendikamız ile güzel işlere imza atacağımıza eminiz”

NU Organizasyon ortaklarından Nazan Erol yapmış oldukları anlaşma hakkında bilgi verdi. Erol, “ Gölcük’te önemli projelere imza atmak için bu yola çıktık ve kendimizden emin adımlar ile yürüyoruz. Kocaeli Türk Harb-İş Sendikası ile yapmış olduğumuz anlaşma ile sendika üyeleri için sözleşme imzaladık. Yapmış olduğumuz anlaşma bütün organizasyon işleri için geçerlidir. NU Organizasyon şirketini açtıktan kısa bir süre sonra böyle bir anlaşma yapmış olmak bizi çok mutlu etti. Sendikamız ile güzel işlere imza atacağımıza eminiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.