DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

OCAK SONUNDA BİTİYOR

OCAK SONUNDA BİTİYOR

Yalı Evleri’nde her ev farklı bir amaç için kullanılacak

Gölcük’e ve Değirmendere’ye büyük değer katacak olan Yalı Evleri’nde çalışmalar büyük bir titizlik ile devam ediyor. Çalışmalarda sona gelinirken evlerin hangi amaç için kullanılacakları da belli oldu.

Çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor

Gölcük Belediyesi’nin Tarih Koridoru Projesi kapsamında hayata geçirilen Değirmendere Yalı Evleri büyük bir titizlik ile asıllarına uygun bir şekilde yapılmaya devam ediyor. 6 tescilli bina ve 1 Cami’den oluşan Yalı Evleri’nin hangi amaç için kullanılacağı da belli oldu. Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın sonunda Gölcük’te hayata geçen projeler hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yalı Evleri’nin her birinin farklı bir amaç için kullanılacağını ve ona göre dizayn edildiklerini belirtti.

Yalı Evleri’nin kullanım amaçları belli oldu

Aralık Ayı Meclis Toplantısını Sonunda Gölcük’te hayata geçen projeler hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Değirmendere Sahilinde yapımı devam eden Yalı Evleri hakkında bilgi verdi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Yalı Evleri’nde çalışmalarımız çok güzel devam ediyor. En kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Evlerin inşaatı tamamen projeye uygun gidiyor. Yalı Evleri’nin her biri farklı bir amaç için kullanmayı düşünüyoruz. Yalı Evleri’nden biri seramik müzesi, biri ahşap heykel müzesi olacak. Değirmendere Sahili’nde bulunan Halk Kütüphanesini Yalı Evleri’nden birine taşıyacağız. Evlerden biri Belediye Hizmet Binası olarak kullanılacak. Biri kafeterya ve birini de restaurant olarak kullanmayı düşünüyoruz. Sahil kenarında olan büyük binamız ise 30 yataklı misafirhanemiz ve toplantı salonu olarak dizayn ediliyor. Bende sık sık yalı Evleri’ne giderek yerinde incelemelerde bulunuyorum. Kısmetse Ocak ayının sonunda evlerimizin tamamen bitmesi planlanıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.