DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SHANGRIA-LA BOSPHORUS İSTANBUL OTEL’DE

SHANGRIA-LA BOSPHORUS İSTANBUL OTEL’DE

NEŞELİ ODA 2017 PARTİSİ

Kanser tedavisi gören çocukların yüzlerini güldürmek amacıyla, 24 gönüllü arkadaşın bir araya gelerek başlattığı “Neşeli Oda” projesinin ikinci etkinliği, 19 Aralık Salı gecesi Shangria-La Bosphorus Otel’de gerçekleştiriliyor.

KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) ile ortaklaşa düzenlenen Neşeli Oda projesinin ilk etkinliği 8 Kasım 2016’da Conrad Otel’de gerçekleştirildi. Amerikalı şarkıcı Rayla’nın ve Kutsi’nin sahne aldığı, DJ performans ve sürpriz konukların katıldığı gecede, 600’ü aşkın davetli gece boyunca eğlendi.

Geçtiğimiz sene bu zamanlarda kanser tedavisi gören çocuklar yararına gerçekleştirilen Neşeli Oda ilk etkinliği sonrasında, KAÇUV’un kurduğu ve çocuklarının tedavisi için şehir dışından İstanbul’a gelen, ekonomik olarak dezavantajlı ailelere ücretsiz olarak konaklama, gıda, temizlik, sosyal alanlar, mutfak ve kısmi giyim ihtiyaçlarını karşılayarak hizmet veren Aile Evi’nin, oyun ve bilgisayar odası yenilendi. Kaçuv Aile Evi’nde çocukların oyun alanları ile Çapa Tıp Fakültesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisleri, Okmeydanı Hastanesi Hematoloji bölümünün duvarları, eğlenceli graffiti’ler ile renklendirildi. Projeden elde edilen gelir ile, Okmeydanı Hastanesi Hematoloji bölümüne Damar Görüntüleme cihazı ve çocukların tedavisinde kullanılmak üzere yeni bir mikroskop bağışlandı.

24 Gönüllü Arkadaş, Neşeli Oda Projesini Yaşatmaya Devam Ediyor!

Neşeli Oda 2017 etkinliği 19 Aralık Salı günü, Shangria-La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.

Geceye ünlü pop sanatçımız Murat Dalkılıç’ın yanısıra Amerikalı şarkıcı Jimmie Wilson ve keman performans sanatçısı Giselle Tavilson konuk oluyor. Amerikan şarkıcı-şarkı yazarı Jimmie Wilson, 2017 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Valentina Monetta ile birlikte “Spirit of the Night” adlı şarkıyla San Marino’yu Kiev’de temsil etmiştir.

Son dönemde birçok ünlü isimle yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Dj Hakan Kabil ve yine sürpriz konuk ve performanslar ile Neşeli Oda Gönüllüleri yeni umutların inşasına destek olacaklar.

Bu anlamda projeye Ayşe Arman da bizi köşesinde ve sosyal medya da paylaşarak samimi desteğini esirgememiştir.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/neseli-odanin-24-kahramani-40667961

Neşeli Oda Gönüllüleri, 19 Aralık’taki etkinlik kapsamında, KAÇUV tarafından yaptırılan yeni Aile Evi’nin yapımına destek olmak ve gerekli ihtiyaçları karşılamayı planlamaktadırlar.

Neşeli Oda 2017 Etkinlik Biletleri, fonzip.com üzerinden ve etkinlik günü kapıdan satın alınabiliyor. Etkinlik detayları “Neşeli Oda” facebook ve instagram sayfasından takip edilebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.