DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

2018 yılında altın fiyatları yükselişte

2018 yılında altın fiyatları yükselişte

2018 yılına girmemiz ile altın fiyatlarında son durum nasıl sizler için onu öğrendik. Bu altın fiyatlarının yükselişi ne zamana kadar devam eder onunla ilgili ilçemiz kuyumcularından Ay Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay’dan bilgiler aldık.

Ay, “2018 yılına girmemiz ile birlikte fiyatlarda bir yükseliş yaşandı”

Ay Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay, “Fiyatlar yükseldi. 2018 yılına girmemiz ile birlikte fiyatlarda bir yükseliş yaşandı. Hafta içine nazaran hafta sonları daha çok yoğun oluyoruz. Altındaki bu yükselmenin dünyadaki olayların devreye girmesi ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. Bir yana da işlerimiz pekiyi görünmüyor ama altın belki biraz daha bu dünyada yaşanan olaylardan sonra düşebilir” dedi.

Son altın fiyatları da şu şekilde;

Bilezik; Alış (143) Satış (156,50)

Gram Altın; Alış (156) Satış (143)

Eski çeyrek; Alış (253) Satış (263)

Cumhuriyet; Alış (1045) Satış (1085)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.