DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AİLE KONAK’A İKİNCİ DAHİLİYE HEKİMİ BAŞLADI

AİLE KONAK’A İKİNCİ DAHİLİYE HEKİMİ BAŞLADI

 Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, hekim kadrosuna ikinci dahiliye hekimi Uz. Dr. Ersin Efetürk’ü dahil ederek kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Gölcük’te 4 yıldır hizmet veren Aile Konak Hastanesi, yatırımları ve hekim kadrosuyla her geçen gün büyümeye devam ediyor. Dahiliye branşında yoğunlaşan hastalarına kaliteli hizmet sunmak üzere ikinci dahiliye hekimi Uz. Dr. Ersİn Efetürk ile el sıkışan hastane yönetimi daha birçok yeni branş ve yeni hekimlerle büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini açıkladı. Dahiliye uzmanı Dr. Ersin Efetürk bugün itibariyle Aile Konak’ta hasta kabulüne başladı.

Dahiliye uzmanı Dr. Ersin Efetürk kimdir?

1985 Balıkesir doğumlu olan Efetürk, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 2010 yılında mezun oldu. 2016 yılında İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iç hastalıkları branşında uzmanlığını tamamladı. Sırasıyla 2010 yılında Balıkesir Susurluk Göbel Sağlık Ocağı’nda hekimlik, Balıkesir Susurluk İlçe Toplum Sağlığı’nda yönetici hekimlik, Balıkesir Susurluk Devlet Hastanesi’nde acil servis hekimliği, Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hekimlik, ve son olarak da 2017 yılında Şanlıurfa Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak görevler aldı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.