DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Birlikspor bugün Etimesgut sınavında

Birlikspor bugün Etimesgut sınavında

2.Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor bugün deplasmanda Etimesgut Belediye Spor ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında tek golle rakibini yenen temsilcimiz kazanıp eve puanlarla dönmek istiyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor ligin 19. haftasında Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor’a konuk oluyor. 18 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 22 puan toplayan ve puantajda 12.sırada bulunan Etimesgut’tan puan ve puanlar çıkarmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar bugün 13.30’da Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda zorlu sınavına çıkacak.

Muhammet Cezalı

Kırmızı-Beyazlılar’da Menemen Belediyespor karşılaşmasında çift sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan başarılı stoper Muhammet Özkal cezası nedeniyle kadroya yer almadı. Menemen maçında sarı kart cezası nedeniyle forma şansı bulamayan Emirhan Subaş ise Etimesgut’a karşı oynayabilecek. Temsilcimizde kaleci Onur Behiç Özalgan ve Berat Aydın ise sarı kart sınırında bulunuyor.

 Deplasman Programı

Dün ter antrenmanı yaptıktan sonra öğlen 12.00’de karayoluyla Ankara’ya giden Kocaeli Birlikspor Mövenpick Hotel’de maç saatini bekliyor. Karşılaşmanın ardından Yarımca’daki tesislerine dönecek olan Kocaeli Birlikspor Pazar günü yenileme antrenmanı yapacak ve Pazartesiyi dinlenerek geçirecek. Salı günü yeniden toplanacak olan Birlikspor 4 Şubat Pazar günü evinde oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Birlikspor’un maçını Yavuz Çetin yönetecek

Kocaeli Birlikspor’un cumartesi günü deplasmanda Etimesgut Belediye Spor ile oynayacağı karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden B klasman hakem Yavuz Çetin yönetecek. Kariyerinde 115 maçta düdük çalan Yavuz Çetin bu sezon 3 maçta görev aldı.

Kocaeli Birlikspor’un ligin ilk yarısında tek golle yendiği Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Maçı Balıkesir bölgesi B klasman hakemlerinden Yavuz Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını ise; Kırşehir’den Abdurrahman Atabay ve Erzincan’dan Ali Tuna yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Trabzon bölgesinden Halil İbrahim Yıldırım olarak açıklandı. Maça temsilci olarak da Kamuran Aydoğan atandı.

Hakemin Karnesi

Kariyerinde 115 maç yöneten Yavuz Çetin 546 kez sarı kartını kullanırken 28 oyuncuya da kırmızı kart gösterdi. Bu karşılaşmalardan 53’ünü ev sahibi takım kazanırken 24’ünde deplasman takım galip geldi, 38 maçta beraberlikle sonuçlandı. Geçen sezon 21 maçta düdük çalan Çetin bu sezon ise sadece 3 maç yönetti. Bu 3 maçta da deplasman takımı galip gelirken 11 sarı ve 1 kırmızı kart kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.