DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Kartepe Kadın Kollarında Kurtuluş Versan seçildi

CHP Kartepe Kadın Kollarında Kurtuluş Versan seçildi

Kongre sürecinde olan CHP Kadın Kollarında Kartepe İlçe Kadın Kolları Kongresi bugün gerçekleşti. Mevcut başkan Nilgün Arkın’ın tekrar aday olmadığı kongreye Kurtuluş Versan’ın başkanlığında tek liste ile gidildi. Sabah saat 10.00 da ilçe binasında gerçekleşen kongre’de 492 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede 8 asil, 8 yedek ilçe yönetim kurulu ve 17 il delegesi seçildi.

PEKYÖRÜR BAŞARILAR DİLEDİ

Divan başkanlığını Av. Nurdan Sarıbay ve katip üyeliklerini Pervin İmamoğlu ve Nuray Kılıçalan’ın yaptığı Kartepe Kadın Kolları Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrede tekrar aday olmayan Mevcut Başkan Nilgün Arkın’ın teşekkür konuşmasının ardından Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür ilk olarak Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin mesajını okudu. Ardından eski başkan Nilgün Arkın ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Pekyörür, yeni seçilen başkan Kurtuluş Versan ve yönetimine başarılar diledi.

KURTULUŞ UMUDU OLACAK

Kartepe’nin zor bir bölge olduğunu dile getiren Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, “Artık tek başına siyaset yapma devri bitmiştir. Eğer siz değerli hanımefendiler buraya geliyorsanız, biz yönetim kurulunun eşlerinin de, çocuklarının da partiye gelmesi çalışması gerekir. Bugün buraya eşleri ile gelen herkese teşekkür ediyorum. Nilgün hanıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen Kurtuluş hanım başta olmak üzere tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Kendisi inşallah CHP’nin kurtuluş umudu olacak” diye konuştu.

HER KONUDA EMRİNİZDEYİM

Son olarak konuşan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sevgili başkanımız Nilgün hanımın partimize çok katkıları oldu. Her zaman gönlümüzdesiniz. Kartepe çalışmalarından memnun olduğumuz bir bölge. Kartepe’de başarı kadın ordusu oluşturmamızdan, herkesi kucaklamamızdan geçiyor. Telefonum 7/24 açık. Her konuda emrinizdeyim. Kurtuluş başkanın şahsında tüm yönetimdeki arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum “ ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.