DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN

ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN
21.01.2018
953
A+
A-

AK Kadınlardan askerlere atkı

ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN

AK Parti Kadın Kolları Saime Yelken ve Yönetimi başlatmış oldukları “ Askerler Üşümesin Projesi” kapsamında Doğu’da görev yapan askerlere boyunluk tarzında atkı örüyorlar. Yoğun katılım sağlanan projede örülen atkılar en kısa zamanda Doğu’da görev yapan askerlere gönderilecek.

Gölcüklü bayanlardan büyük destek geldi

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken’in başlatmış olduğu Askerler Üşümesin Projesi’ne Gölcüklü bayanlardan büyük destek geldi. Kısa sürede duyulan projeye Gölcüklü bayanlar ördükleri atkılar ile “Çocuklarımız üşümesin” dediler.

Yelken, “Sosyal medyadan projemizi gören Gölcüklü bayanlar projemize destek olmak için ördükleri atkıları bize teslim ediyorlar”

Askerler Üşümesin Projesi’nin başında olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken başlatmış oldukları proje hakkında düşüncelerini dile getirdi. Yelken, “ Bende Doğu’da askerliğini yapmış bir asker annesi olarak Doğu’da görev yapan bütün askerlerimizi kendi çocuğumuz gibi gördüğümüz için İlçe Başkanımız Sayın İdris Alp ile birlikte böyle bir projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Bize bu konuda destek veren başta Yönetim Kurulu Üyesi ve Mahalle Başkanlarımız olmak üzere tüm Gölcüklü bayanlara teşekkür ederiz. Projemize kısa sürede çok güzel olumlu dönüşler oldu. Sosyal medyadan projemizi gören Gölcüklü bayanlar projemize destek olmak için ördükleri atkıları bize teslim ediyorlar” dedi.

Yelken, “Dilerim bu proje diğer il ve ilçelerimize de örnek olur ve askerlerimize daha çok atkı göndermiş oluruz”

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken sözlerinin devamında, “ Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında düzenlenen kahvaltı programına katıldık ve sporcu anneler ördükleri atkıları bize teslim ettiler. Bu bizi çok mutlu etti. Bu konuda projemizi duyuran spor hocamız İlkay Topçu hocamıza çok teşekkür etmek isterim. Dualarımızla ördüğümüz atkıları askerlerimize göndermeden önce onları hediye paketi yapacağız ve her birinin içine sevgimizi belirten küçük notlar yazıp o şekilde askerlerimize göndereceğiz. Dilerim bu proje diğer il ve ilçelerimize de örnek olur ve askerlerimize daha çok atkı göndermiş oluruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.