DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Doğan, Bakana Gençlik Projelerini Anlattı

Doğan, Bakana Gençlik Projelerini Anlattı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a belediyenin vizyon projelerinden Genç Girişimciler Merkezi ile 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni anlattı.

Bir dizi program için İzmit’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı ile bir araya gelen Başkan Doğan, hayata geçirdikleri gençlik projelerini anlatarak gençlerin ilgi ve memnuniyetleri konusunda bilgi verdi.

Sayıları Artırılmalı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın büyük bir ilgiyle dinlediği Doğan “artık alın terinin yerini akıl terine bıraktığı bir dönemdeyiz. İzmit Belediyesi olarak Türkiye’de ilk kez bir belediye olarak 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni açtık. Burada gençlerimiz, hem tasarım becerilerini geliştiriyor, hem de tasarladıklarını hayata geçirme imkânı bulabiliyor. 2015 yılında hizmete açtığımız merkezi başta öğrenciler olmak üzere 20 binden fazla kişi ziyaret etti. Bu tür merkezlerin sayısının arttırılması, daha donanımlı gençlerin yetişip ülkeler yarışında ülkemize önemli avantajlar sağlayacaktır” dedi.

Gençlerin Hizmetinde

Genç Girişimciler Merkezi hakkında da Bakan Osman Aşkın Bak’a bilgi veren Başkan Doğan “Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan merkezimiz kendi şirketini kuran gençlerin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı, içerisinde 8 adet ofis, toplantı, eğitim ve bekleme salonu, sekretarya ve arşiv odası bulunan bir yerdir. Ücretsiz olan merkezimizde üniversite çağındaki gençlerimizi girişimcilik eğitimleriyle destekliyoruz. Onların ileride büyük markalar oluşturmaları için gerekli temelleri atmalarına yardım ediyoruz. Yurdun dört bir yanından binlerce kişinin görmeye geldiği Genç Girişimciler Merkezi’miz model olmaktadır” şeklinde konuştu. Gençlik Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da Doğan’ı projeleri için tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.