DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DOSTUM AHMET PAŞA

10.01.2018
908
A+
A-

Bursa Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu Gölcük Jandarma Komutanı olduğu dönemden tanırım. Delikanlı bir adamdır. İlçemizden tayin olduktan sonra irtibatımızı hiç kesmedik. 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde Ahmet Paşa silahlı kuvvetler üniforması giymiş, sözde askerleri bertaraf etmede önemli rol almıştı. Balyoz Davasından üç buçuk yıl hapis yatan, o dönemde ziyaretine gittiğim, duruşmalarını takip ettiğim vazgeçilmez bir dostumdu. Sağ olsun kendisi General olduktan sonra gazeteye ziyarete gelmiş ve bizi onurlandırmıştı. Önceki gün geç te olsa kendisini makamında ziyaret ettik. Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Sanayici Mustafa Ağırman ve emekli Okul Müdürü Salih Kocatürk ile birlikte öğle yemeğini Ahmet Paşa’yla Karavanadan yedik ve büyük keyif aldık. İşin içinde dost olunca, sofra da bereketli oluyor. Hayatını Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine adamış olan değerli dostumuzun sıcak ve samimi karşılaması, sıcak ve samimi sohbetleri, bizleri son derece mutlu etti. Gölcük’teki dostluklarını her zaman koruyan sıcak ve samimi ilişkilerini dostum dediği ,insanlarla sürdüren bu güzel ve kahraman komutana görevinde sağlık, huzur ve başarı diliyorum.

VALİ AKSAOY’LA KAHVALTI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İzmit’te, bir kahvaltı verdi. Vali Aksoy samimi bir insan, sıcak kanlı, Kocaeli’nin sorunlarını bilerek çözüm noktaları arayan, değerli bir bürokrat. Gazeteciler için büyük bir önem taşıyan 10 Ocak’ta bizleri toplaması bir araya getirmesi ve bunu güzel bir sabah kahvaltısıyla gerçekleştirmesi son derece önemli. Cemiyet Başkanı Çetin Gürol’un 10 Ocak’la ilgili sözlerini 16 Ocak Basın Onur Günü’nün bir provası olarak adlandırması değerliydi. Vali Beyin nazik daveti ve gazetecilerle olan samimi ilişkileri sabah kahvaltısına ayrı bir değer kattı. Ben de Sayın Valimizi ilçemize davet ettim. Bundan böyle inşallah kendisini de Gölcük’te Yerel Basın Temsilcileriyle bir araya gelmiş ve bizlerin de çalışma alanlarını yerinde görerek devletin Yerel Basının her zaman yanında olduğunu ifade ettiği noktaları görürüz.

 

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
29 Aralık 2017
10 Ağustos 2018
1 Ekim 2021
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.