DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcüklü hanımlara Obezite ve Sağlıklı Beslenme semineri verildi

Gölcüklü hanımlara Obezite ve Sağlıklı Beslenme semineri verildi
14.01.2018
1.787
A+
A-

Gölcüklü hanımlara Obezite ve Sağlıklı Beslenme semineri verildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük Şubesi Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve Diyetisyen Zehra Garipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı Obezite ve Sağlıklı Beslenme semineri Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.

TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörlüğü düzenledi

Her ay farklı bir konu ve konukla bilgilendirme semineri düzenlemeyi hedefleyen TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörlüğü’nün bu ay ki konusu obezite ve sağlıklı beslenme idi ve Diyetisyen Zehra Garipoğlu’nun konuşmacı olarak konuk olduğu seminerde obezite ve tedavi yöntemleri ile dengeli beslenme ile ilgili seminer verildi.

Çil, “Her ay farklı bir konu ve konuk ile bilgilendirme seminerlerimiz devam edecektir”

Seminerde ilk konuşmayı gerçekleştiren TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Seher Çil düzenlemiş oldukları seminerler hakkında kısa bir bilgi verdi. Çil konuşmasında, “ TÜGVA Gölcük Şubesi olarak ortaokul, lise öğrencileri ve ailelerine yönelik manevi, kültürel ve sportif faaliyetler ile değerler eğitimi vermeye devam ediyoruz. Ayrıca her ay Gölcüklü hanımlara yönelik farklı konularda seminerler düzenlemeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz ay Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Hilal Bayram’ın katılımı ile kadın sağlığı semineri düzenlemiştik. Bu ayda Diyetisyen Zehra Garipoğlu’nun katılımı ile obezite ve sağlıklı beslenme semineri ile bir aradayız. TÜGVA Gölcük Şubesi olarak her ay farklı bir konu ve konuk ile bilgilendirme seminerlerimiz devam edecektir. Ben daha fazla sözü uzatmadan kürsüyü gerçek sahibine teslim etmek istiyorum. Seminerimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Seminerde ideal ve dengeli beslenme sonrasında obeziteden korunma yolları anlatıldı

TÜGVA GölcükŞubesi Kadın ve Aile Koordinatörü Seher Çil’den söz alan Diyetisyen Zehra Garipoğlu semineri dinlemeye gelen bayanlara obezitenin tanımını yaptıktan sonra Türkiye’de obez insanların oranlarını ve yıldan yılda değişen istatiksel verileri göstererek obezite konusuna dikkat çekildi. Obeziteden korunmak için hangi yolların izlenmesi gerektiği ve beslenmede ki asıl püf noktaların neler olduğu üzerinde duruldu. Dengeli beslenmede besin grupları ve ne şekilde ve hangi miktarlarda alınması gerektiğinden bahsedildi. Seminerde son olarak ideal ve dengeli beslenme sonrasında obeziteden korunma yolları anlatıldı. Seminerin sonunda soru cevap şeklinde devam edildi ve katılımcılar obezite ve sağlıklı beslenme konusunda merak ettiklerini Diyetisyen Zehra Garipoğlu’na sordu.

Çiçek takdiminde bulundular

TÜGVA Gölcük Şubesi Kadın ve Aile Koordinatörlüğü’nün düzenlemiş olduğu seminerin sonunda TÜGVA Gölcük Şubesi Kadın ve Aile Koordinatörü Seher Çil vermiş olduğu seminerden dolayı Diyetisyen Zehra Garipoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.