DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HASRET GİDERDİLER

HASRET GİDERDİLER

Konyalılar emekli dostları Gölcük’te bir araya getirdi

Gölcük Konyalılar Derneği 2. Başkanı Bekir Bostancı ve İş Arkadaşı Ali Atalay dün Gölcük Tersanesi Komutanlığı Sınai Gazlar Fabrikasından yaklaşık 30 yıl önce ve yeni emekli olan dostlarını ilçemizde Mevlana Akşehir Etli Ekmek’te buluşturdu. Emekli dostlar uzun yılların hasretini ilçemizde giderdi.

26 emekli katılım sağladı

İlçemizin sevilen ve değerli derneklerinden birisi olan Gölcük Konyalılar Derneği dün önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Dernek 2. Başkanı Bekir Bostancı ve İş Arkadaşı Ali Atalay, dün Gölcük’te Tersane Komutanlığı Sınai Gazlar Fabrikasından emekli olan dostları bir araya getirdi. Emekli dostlar uzun yıllar sonra buluşmanın mutluluğunu Gölcük’te yaşadı. Yemek Programına 26 emekli katılırken, emekli dostlar kendilerini buluşturan Bostancı ve Atalay’a teşekkür ettiler.

Bostancı, “Emekli dostlarımızı bir araya getirmekten mutluluk duyuyorum”

Gölcük Konyalılar Derneği 2. Başkanı Bekir Bostancı, “Gölcük Tersane Komutanlığı Sınai Gazlar Fabrikasından yaklaşım 30 yıl önce ve yeni emekli olan dostlarımızı Gölcük’te buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu güzel etkinliği gerçekleştirmeme vesile olan Değerli İş Arkadaşım Ali Atalay’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Emekli dostlarımızın buluşması gerçekten çok önemli ve güzeldi. Değerli dostlarımıza davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Teşekkür ettiler

Uzun yıllar sonra bir araya gelen emekli dostlar, kendilerini bir araya getiren Gölcük Konyalılar Derneği 2. Başkanı Bekir Bostancı’ya ve Ali Atalay’a teşekkür etti. Emekli Dostlar, “Değerli dostlarımızla uzun yıllar sonra buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler uzun süredir görüşemesek te kalbimiz ve sevgimiz ömür boyu sürecek. Bizi bugün buluşmamıza vesile olan Bekir ve Ali kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.