DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HAYIRLI EVLAT

HAYIRLI EVLAT

Toygar Işıklı babası için helva dağıttı

Ünlü müzisyen Toygar Işıklı, babası Ahmet Işıklı’nın vefatının 40. Günü nedeniyle Değirmendere Merkez Camii’nde vatandaşlara helva dağıttı. Ardından Işıklı ailesi Ahmet Işıklı’nın desteklerini esirgemediği Gölcük Down Cafe’yi ziyaret etti.

Ahmet Işıklı’nın ruhuna kavrulan helva cafe’ye gelen müşteriler ile komşu esnafa ikram edildi
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü müzisyen Toygar Işıklı’nın babası Ahmet Işıklı’nın vefatının 40. Günü nedeniyle ailesi Değirmendere Merkez Camii’nde helva kavurup vatandaşlara dağıttı. Gölcük Down Cafe’yi sık sık ziyaret eden ve desteğini esirgemeyen Ahmet Işıklı için Gölcük Down Cafe’de de helva kavrularak bir anma töreni düzenlendi. Ahmet Işıklı’nın ruhuna kavrulan helva cafe’ye gelen müşteriler ile komşu esnafa ikram edildi.

Işıklı ailesi katılım gösterdi
Gölcük Down Cafe de +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernegi Başkanı Belgin Abanoz ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen anma törenine merhum Ahmet Işıklı’nın oğlu ünlü müzisyen Toygar Işıklı ve eşi Aylin Işıklı, diğer oğlu Tuncer Işıklı, Ahmet Işıklı’nın eşi Hatice Işıklı ve ailesi, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral katıldı.

Abanoz, ” Ahmet Işıklı Gölcük Down Cafe’nin babasıydı”
Işıklı ailesinin Gölcük Down Cafe’ye yapmış olduğu ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, ” Ahmet Işıklı Gölcük Down Cafe’nin babasıydı ve erken yaşta vefatı bizi derinden üzdü. Bugün vefatının  40. Günü olması nedeniyle ruhuna helva kavurmak istedik. Düzenlemiş olduğumuz bu törene eşi Hatice Işıklı ve oğulları Toygar Işıklı ve eşi Aylin Işıklı ile Tuncer Işıklı’nın katılması bizi çok mutlu etti. Çünkü Ahmet Işıklı bizim için gerçekten çok değerliydi ve kendisi her zaman anılarımız da olacak ” dedi.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.