DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemizde yollarda oluşan su birikintilerine hala çözüm bulunamadı

İlçemizde yollarda oluşan su birikintilerine hala çözüm bulunamadı
12.01.2018
805
A+
A-

İlçemizde yollarda oluşan su birikintilerine hala çözüm bulunamadı

İlçemizde birkaç gündür etkisini gösteren yağmur sonrası cadde ve sokak aralarında yollarda oluşan su birikintileri vatandaşları ve esnafları zor duruma sokuyor.

Vatandaşlar, “Böyle durumlarla karşılaşmak istemiyoruz”

Tüm Türkiye’de etkisini gösteren soğuk hava ilçemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. İlçemizde birkaç gündür etkisini gösteren yağmur sonrası cadde ve sokak aralarında yollarda oluşan su birikintileri vatandaşları ve esnafları zor duruma sokuyor. Yollardan geçen arabalar su birikintilerinin üstünden hızlı bir şekilde geçtikleri zaman bu kirli sular vatandaşların üstüne gelebiliyorlar ve bu durumdan dolayı vatandaşlar çok şikâyetçi. Bu duruma karşı bir çözüm getirilmesini istiyorlar. Vatandaşlar, “Bu yağmurlu havalarda bu yollarda su birikintileri oluşuyor. Araç sürücüleri görmeden bu suların üstünden hızlı bir şekilde geçiyorlar ve neredeyse tüm kirli sular bizim üstümüze geliyor. Böyle durumlarla karşılaşmak istemiyoruz. İlçemize bu görüntüler yakışmıyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.