DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KATIRCIOĞLU KİLİS’TE

KATIRCIOĞLU KİLİS’TE

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kilis’te gerçekleştirilen AK Parti Kilis 5. İl Kadın Kolları Olağan Kongresine katıldı. Katırcıoğlu burada yaptığı konuşmada, “Kadın Kolları, AK Parti’nin ana omurgalarından birisidir” dedi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kilis 5. Kadın Kolları Olağan Kongresine katıldı. AK Parti’ye gönül vermiş, bu vatana ve bayrağa sevdalanmış, sıradağlar gibi kenetlenmiş kocaman bir aile olduklarını Kilis kongresinde ifade eden Katırcıoğlu, nerede yaşarsak yaşayalım hiç fark etmez AK Parti’nin bir fertleri olduklarını vurgulayarak, “Allaha şükürler olsun ki bizler bu yolu davamız bildik. Yılmadan, usanmadan ve ümitsizliğe kapılmadan gerçekten yürekten inanarak davamıza ve liderimize sahip çıktık” diye konuştu.

80 MİLYON KORKUSUZCA DİRENDİĞİMİZE BAKSINLAR

Tüm dünyanın mazlumlarından yana tavır aldıklarını, haktan ve adaletten taraf olan onurlu bir teşkilatın mensupları olduklarını dosta düşmana gösterdiklerini söyleyen KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, “Bizim davamızın özeti de Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlettir. Bizi bölmeye, parçalamaya, istiklal ve istikbalimize kastetmeye kalkışan kim olursa karşısında her zaman tek vücut olup karşı durmayı bilmişizdir,” şeklinde konuştu. İstiklalimiz ve bağımsızlığımız söz konusu olduğunda göğsümüzü nasıl siper ettiğimizi görmek isteyenler Çanakkale’ye baksınlar diyen Katırcıoğlu, “Kut-ül Amara’ya baksınlar. 15 Temmuz darbe ve işgal girişimde tanklara F-16’lara ağır silahlara karşı nasıl 80 milyon korkusuzca direndiğimize baksınlar” ifadelerini sarf etti.

“AK KADROLAR GELECEĞİ VE İSTİKBALİ KURMA DERDİNDEDİR”

İstikbalimize bağlıyız, zira bu vatanı gelecek nesillere emanet edeceğiz diyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “O nedenle AK kadrolar geleceği ve istikbali kurma derdindedir. Kökü şanlı tarihinde, gövdesi bugünde dalları geleceğe uzanan bir partidir. Bu amaçla AK Parti hedefleri olan, vizyonu olan bir partidir. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri olan istikbale bağlı bir partidir” dedi. Katırcıoğlu konuşmasını, “Kadınsız siyaset, kadınsız demokrasi, kadınsız yönetim sadece kadınlar için değil, bütün toplum için eksikliktir diyen bir liderle siyaset yapmak çok büyük bir onur ve ayrıcalıktır” diyerek tamamladı. Katırcıoğlu konuşmasının sonunda, Kilis İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Gönül Öztil ve yönetimini tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.