DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘’KO-MEK Resim’den Usta İşi Eserler’’

‘’KO-MEK Resim’den Usta İşi Eserler’’

KO-MEK resim branşı kursiyerlerinin Gebze Center’da açtığı resim sergisi vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Beylikbağı, Gebze, Çayırova ve Şekerpınar KO-MEK Kurs Merkezi Resim branşı kursiyerlerinin “Karma Resim Sergisi”, Gebze Center’da açıldı. 67 kursiyerin yıl içinde hazırlamış oldukları eserlerin yer aldığı sergi, ziyaretçileri tarafından tam not aldı.

DUYGULAR RESME YANSIDI

Yağlı Boya, Kuru Kalem, Kara Kalem ve Rapido tekniklerinden oluşan 68 eserin sanatseverlerin beğenisine sunulduğu sergi açılışına birçok sanatseverin yanı sıra KO-MEK yetkilileri de katıldı. Kursiyerlerin duygularını farklı şekillerde resme aktardığı sergide sergilenen eserlerin profesyonelleri aratmayacak derecede başarılı olması dikkat çekti. Sergiyi ziyaret eden sanatseverler sergilenen resimleri incelerken yapılış teknikleri hakkında da yetkili usta öğreticilerden bilgi aldılar.

SANATSEVERLERDEN TAM NOT ALDI

Resim Branşı Usta Öğreticisi Melek Türkmemetoğulları öncülüğünde hazırlanan resim sergisi 4 gün boyunca sergilendi. KO-MEK kurulduğu günden bugüne el sanatlarından bilim teknolojilerine, çocuk gelişimi ve eğitiminden giyim üretim teknolojisine, sanat ve tasarımdan yabancı dillere kadar 326 farklı branşta, ücretsiz sanat ve meslek eğitimi veriyor. Verdiği eğitimlerle modern sanatlar ve geleneksel sanatlarımızın tanıtılmasına ve geleceğe taşınmasına katkı sağlayan KO-MEK, düzenlediği sergilerle de Kocaelili sanatseverlerin takdirlerini toplamaya ve ilgisini çekmeye devam ediyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.