DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MUTLULUK HALKALARI

MUTLULUK HALKALARI

Atilla Akarsu oğlunu nişanladı

Gölcük’ün eski ve tanınmış Fotoğrafçılarından Atilla Akarsu ile Gönül Akarsu’nun yakışıklı oğulları Batuhan Akarsu, İstanbul Üsküdar’da ikamet eden Metin ve Hatice Görgülü çiftinin güzeller güzeli kızları Feyza Görgülü ile evliliğe ilk adımını attı.

Nişan yüzüklerini eski Gölcükspor Teknik Direktörü ve Fenarbahçe Futbol Okulu Yöneticisi Yılmaz Tunçel taktı

İlçemizde yakından tanınan eski fotoğrafçı Atilla Akarsu oğlu Batuhan Akarsu’yu nişanlamanın mutluluğunu yaşadı. İstanbul Üsküdar’da esnaf olan ve yakından tanınan Metin ve Hatice Görgülü çiftinin güzeller güzeli kızları Feyza Görgülü ile nişanlanan Batuhan Akarsu çiftini akrabaları ve yakın dostları da yalnız bırakmadı. Görgülü çiftinin Üsküdar’da ki evlerinde mütevazi bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Batuhan ve Feyza çiftinin nişan yüzüklerini eski Gölcükspor Teknik Direktörü ve Fenerbahçe Futbol Okulu Yöneticisi Yılmaz Tunçel taktı. Nişan yüzüklerini takan Tunçel genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek kurdeleyi kesti. Nişan törenin ardından genç çiftin akrabaları ve yakın dostları genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutlu olmalarını dilediler. Bizde Gölcük Haber gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.