DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yoğunluk çok fazla

Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yoğunluk çok fazla

İlçemize ve bölgemize önemli sağlık hizmeti veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bugünlerde oldukça yoğun. Birçok vatandaş tedavi için geldiği hastanede yoğunluktan ötürü uzun süre beklemek zorunda kalıyor.

Vatandaşlar tepki gösteriyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bugünlerde oldukça yoğun günlerini yaşıyor. Hastaneye tedavi amaçlı gelen vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kaldı. Vatandaşlar yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ne yazık ki son günlerde Hastane oldukça yoğun. Bu yüzden de uzun süre beklemek zorunda kalıyoruz. Umarız en yakın zamanda bu sorun çözülür ve biz vatandaşlar uzun süre hastanede beklemek zorunda kalmayız” dediler. Bölgemizin en önemli hastaneleri arasında yer alan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine gelen bir çok vatandaş yoğun kalabalıktan şikayetçi durumda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.