DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Özgür Say ile eğlence

Özgür Say ile eğlence

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu Okul Aile Birliğinin okul yararına düzenlediği kadınlar matinesinde veliler Özgür Say’ın müthiş performansıyla stres atarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

İzmit’te Pasha Palas Otel’de düzenlenen kadınlar matinesine Okul Müdürü İsa Dede, öğretmenler, Okul Aile birliği üyeleri ile veliler katıldı. En çok bilet satarak katkıda bulunan sınıf temsilcilerine teşekkür belgesi ve hediyeleri verildi. Etkinliğe katılan tüm kadınlara jest çiçekçiliğin hediyesi olan karanfiller verildi. Çiçek açan tohumlu kalemlerin  dağıtıldığı çekilişte birbirinden değerli hediyeler katılanları çok memnun etti. Etkinliğe katılan veliler, öğretmenler ve aile birliği bir araya gelerek kaynaşma fırsatı yakalarken doyasıya da eğlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.