DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şehit Selçuk Gökdağ Okulu’nun Spor Salonu Var

Şehit Selçuk Gökdağ Okulu’nun Spor Salonu Var

İzmit Belediyesi tarafından Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu’na yapılan spor salonu törenle açıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılışta Belediye Meclis Üyesi Yaşar Keskin, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Taştekin Yazıcı ve yönetimi, AK Parti İzmit İlçe Yöneticileri Cemil Karaca ve Sami Ataman, Okul Müdürü Ahmet Gürkaş, Mahalle Muhtarı Mesut Belhan, öğretmen, öğrenci ve veliler de yer aldı.

Çocukların sevinç çığlıkları arasında salona giren ve açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “İzmit Belediyesi hizmet anlayışıyla Türkiye’de örnek bir belediyedir. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bizim bu işte ki tek muradımız, hizmet etme onudur. Kuruşunuzu ziyan etmiyoruz. Okullara bu parayı nerden buluyorsunuz diyorlar. Buluyoruz, buluşturuyoruz, kaptırmıyoruz. Sizin paranızı kendi paramızdan daha önemli görüyoruz. Bu para vatandaşımızın bize emanetidir diyoruz. Okullara hizmet asli görevimiz değil ve bu okullara hizmet için bir bütçemizde yok. Ama biz sizlere hizmeti görev kabul ediyor ve bütçe oluşturup destek olmaya devam ediyoruz. Sizlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilinciyle bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin ve milletimizin çok daha iyi noktalara gelmesi için mücadele eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkürü borç biliyoruz. Onun hizmet anlayışı sayesinde bu hizmetleri yapıyoruz” dedi.

 Başkanımız Bereketiyle Geliyor

Okul Müdürü Ahmet Gürkaş’ta “bugün bizim için çok mutlu bir gün. Başkanımız bereketiyle geliyor. Okullarımıza desteklerinden ve çocuklarımızın eğitimlerine ve sosyal gelişimlerine yapmış olduğu önemli katkılardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.