DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“ARADIĞIMIZ KAN, VATİKAN DEĞİL!”

“ARADIĞIMIZ KAN, VATİKAN DEĞİL!”

 

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, yaptığı basın açıklamasında önemli konulara değindi.

Başkan Çelik, “Bilildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Vatikan’a bir ziyaret gerçekleştirerek Papa ile görüştü. Bu ziyaretle alakalı birkaç hususun altını çizmek ve dikkatlerinize arz etmek istiyorum. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanının bu ziyaretle neyi hedeflemiş olabileceğini sormak istiyorum. Ülke ve millet olarak, içeride ve dışarıda onlarca problemle uğraşırken “Bu ziyaret de neyin nesi?” diye sormadan edemiyoruz. Eğer Sayın Cumhurbaşkanı problemlere Vatikan’da çözüm arıyorsa; bilmelidir ki milleti besleyecek kan Vatikan’da değil.

Çünkü daha gecen yıl seçim meydanlarında kendileri Papa ile görüşenleri şiddetle kınayıp millete şikayet etmiyor muydu? “O papayla görüşenler var ya!” demiyor muydu? Şimdi ise böyle bir görüşmeyi bizzat gerçekleştirmesi, ne denli bir tenakuz içerisinde olduğunu göstermiyor mu? Bu görüşmeden bizim çıkardığımız sonuç şudur: Değişen hiçbir şey yoktur! Birilerinin bıraktığı dinler arası diyalog sureci kaldığı yerden devam mı edecek?Ben millete şunu söylemek istiyorum:“Diyalog projeleriyle bizleri asimile etmek isteyenler bertaraf oldu.” diye boşuna sevinme! Ortaya çıkan tablo senin sevincini kursağında bırakıyor. Şunu ifade etmeliyim ki; ortaya çıkan bu fotoğraf diyalog siyaseti güdenler dışında kimseyi memnun etmemiştir. Cevabı verilmesi gereken ve merak ettiğimiz sorular var. Acaba görüşme talebi papadan mı geldi ve Sayın Cumhurbaşkanı Papa ile ne konuştu? Bu görüşmeyi başka bir siyasi yapsa idi millete kim şikâyet edecekti. Bu görüşmede “Büyük Ortadoğu Projesi” yeniden gündeme geldi mi? Tayyip Bey Papa’dan Afrin için mi dua istedi? Papa operasyonların başarıya ulaşmasını istiyor mu? Bundan sonraki süreci hep birlikte izleyeceğiz. Esas merak ettiğimiz nokta: Papa Trump’ı mı yoksa Tayyip Bey’i mi dinleyecektir? Millet olarak göreceğiz.

CHP KONGRESİNDEN AK PARTİ ÇIKTI!

Türkiye’nin en önemli sıkıntılarından biri de meclis içinde muhalefet yapacak, doğru yerde durarak doğruyu konuşacak siyasi parti olmayışıdır. Artık Sayın Bahçeli de Tayyip Bey’in bahçesinde dolaşarak Ak Parti’nin sağ koltuğu olmuştur. CHP’de son kongreden sonra sol koltuk değneği olarak tekrar eski yerini almış oldu. Yani CHP kurultayından AKP’ye destek kararı çıkmış oldu.Biz açık yüreklilikle sunu soyluyoruz Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefet anlayışı ve Sayın Kılıçdaroğlu, Ak Parti için bulunmaz bir nimettir. Son yaptıkları kongrede Kılıçdaroğlu’nun yeniden seçilmesi Ak Parti’nin lehine olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi, bu kongre ile Ak Partilileri özellikle de Tayyip Bey’i çok sevindirmiş ve. Sayın Kılıçdaroğlu’nu ilk tebrik eden de malumunuz bizzat Sayın Cumhurbaşkanı olmuştur.Ülkedeki kötü gidişata rağmen Ak Parti hala iktidarda ise, bunun en büyük müsebbibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. CHP son elli yıldır devrim şarkılarıyla milleti oyalamıştır. 15 yıldır da Ak Parti’ye taşeronluk yapmaktadır. Cumhuriyet Hak Partisi, önümüzdeki süreçte Türk siyaseti için hiçbir projesi olmadığını itiraf etmiştir. Bu saatten sonra Saadet Partisi’ne büyük görev düşmektedir. Saadet Partisi; iktidarın tek alternatifi olup, problemlerimize çare üretecek temel ilkelerin sahibidir. CHP’nin AKP’ye yarayan muhalefetinden sıkılanları; kırk senedir milli bir duruş sergileyen Saadet Partisi’ne bekliyoruz. Çare Papacı, çakma Milli Cephe’de değil; Milli Görüş’tedir.

TOPLUMSAL FAYDA SAADET İNOVASYONUNDADIR!

Heyecanı tükenmeyen, yolundan dönmeyen Saadet Partisi’nin tecrübeli kadroları, içinde bulunduğumuz çıkmazı çözecek ve yeni bir dünyayı inşa edecektir. İlkelerimizden taviz vermeden kendimizi yeniliyor, çağımızın sorunlarına uygulanacak temel çözümleri dillendiriyoruz. Önümüzdeki belediye seçimlerinde Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’de işaret fişeğini atacak ve partimizi hak ettiği mevkiye çıkaracağız. Allah’ın izniyle dillendirdiğimiz çözüm politikalarını uygulamaya koyacak ve millete verdiğimiz sözü yeniden yerine getireceğiz. Bozulan tüm ayarları düzeltecek, insanımızın yüzünü güldüreceğiz. Toplumsal fayda Saadet inovasyonundadır. İyi ki Saadet var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.