DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ADINA YAKIŞIR KURULTAY’A İMZA ATTIK

ADINA YAKIŞIR KURULTAY’A İMZA ATTIK

CHP Gölcük İlçe Örgütü haftalık toplantılarını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan İşeri, toplantıda geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kurultay’ı değerlendirdi.

Birçok yerli ve yabancı basının izlediği, onlara organize şekilde yer verilmesi çok önemliydi

Başkan İşeri, “Kongre süreciyle ilgili değerlendirmede bulunacağım. Mahalle temsilciliklerinin seçim takvimleriyle ilgili çalışmalar yapılacak. 15 Şubat’a kadar Sandık görevlerinin belirlenmesi çalışmaları çok hızlı yapılacak. Toplantı gündeminde ise, Biliyorsunuz 36. Büyük Kongremiz 3-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllara oranla katılım çok yoğun oldu. Binlerce insanın dışarıda kalması, tarihin en yoğun katılımlı kurultay özelliği oldu. CHP hakikaten umut olarak gören insanlar vardı orada. Birçok yerli ve yabancı basının izlediği, onlara organize şekilde yer verilmesi çok önemliydi. Sayın Genel Başkanımızın Kurultay’da çok önemli mesajları oldu. Genel Başkanımız ülkemizin birçok sorununu dile getirdi. OHAL konusu dile getirildi. OHAL’in ülkemize ne kadar sıkıntı yaşatıyor, onu belirtti. Genel Başkanımız 15 Temmuz’un yaşandığını ama 20 Temmuz’da sivil bir darbeyle karşı karşıya kaldığımızı özellikle vurguladı. Ayrıca hukukun adaletin askıya alınması, ülkemize engeller konulduğunu vurguladı. 15 Temmuz Darbe Girişimi olmuştur ama 15 Temmuz adı iktidar tarafından her ortamda kullanılmakta, kendilerine göre mağduriyet yaratılmaktadır” dedi.

CHP’nin zaten karakteristik yapısıyla, kurultayları hep yarışmacı olur

Kurultay konusunda açıklama yapan Başkan İşeri, “Kurultay’ımızda 4 isim başkanlığa adaylığını koydu. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Muharrem İnce, Sayın Ümit Kocasakal, Sayın Ömer Faruk Eminağaoğlu. Ümit Kocasakal ve Ömer Faruk Eminağaoğlu ile tüzüğümüzün belirttiği gibi yaklaşık 128 imzaya ulaşamadığından aday olamadılar. CHP’nin zaten karakteristik yapısıyla, kurultayları hep yarışmacı olur. Bizler kurultayımızı kavgası, gürültüsüz şekilde tamamladık. Adımıza yakışır şekilde kurultaya imza attık.”

İsim: Serap DURUKAN

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.