DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AYRIŞTIRICI CÜMLELER ÜLKEMİZE ZARAR VERİR

AYRIŞTIRICI CÜMLELER ÜLKEMİZE ZARAR VERİR

CHP Parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi haftalık olağan toplantılarını geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirdi. Başkan İşeri, toplantıda Afrin’de mücadele eden askerlerimiz için ‘’Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi.

İşeri, “Beka sorunu söylemleri son 15 yılda ayyuka çıktı”

Toplantıda konuşma yapan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, ‘’Ülke gündemi malumunuz şu an da ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin’de sınır ötesinde sınır güvenliğimiz için büyük bir mücadele veriyor. Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi sınır güvenliklerimizdeki güvenliğin sağlanması konusunda ülkemizin bu konudaki haklı müdahalesinin zaten arkasında olduğumuzu ifade etmişti. Ancak burada mümkün olduğu kadar en az zaiyatla bu sınır güvenliklerimizin 930 km’yi bulan Suriye sınır güvenlik şeridimizin bir an önce oluşmasının İdlip’te olduğu gibi. Tabi bundan sonraki süreçte biliyorsunuz Fırat’ın doğusundan ta Irak’a kadar olan bölgede malumunuz YPG o bölgede en çok etkin olan terör unsurlarından. Bizim bu noktada birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Güvenliği açısından bu işi değerlendirmemiz gerekiyor. Herhangi bir siyasi partinin başarısızlığı olarak belirtmemek gerekiyor. Neticede sınır ötesi harekatı gerçekleştiren askerlerimizin çok büyük morale ihtiyacı var. Askerlerimizin orada güvenliği sağladıktan sonra tabi ki geri dönecek. Ama şu konuyu da belirtmekte yarar var. İktidar partisinin bazı sözleri hepimiz çok incitiyor. Ülkemiz uğruna can veren mehmetçiğin siyasi parti, ırkı, mezhebi gibi durumlar hiç önemli değil. İktidarın Kemal’in askeri söylemleri bizleri çok incitti. Askerlerimiz hepimizin askeri, Mustafa Kemal’in askerleri. Bu tip sözler halkımızı da kutuplaştırır. Hakikaten Genel Başkanımız da ifade etti. Keşke bu kadar yanılan bir iktidar keşke bir kere olsa bizi dinleseydi. Eğitim politikalarından sağlık ve dış siyasetlerine kadar tüm uyarılarımız gerçekleşiyor. Ülkenin bir beka sorunu vardı. 30 Ağustos 1922’den sonra ülkenin beka sorunu diye bir şey kalmadı ve o günden bugüne kadar ben ülkenin beka sorunu diye bir şeye rastlıyordum, işitiyordum ve bir görsel basında izliyordum ama 15 yılda ülkemizde ciddi bir beka sorunu ortaya çıktı. Beka sorunu diye bunu siyasi malzeme yapanlar aslında şehitlerimize büyük bir saygısızlık olur.

‘’Bizler kimseyi kandırmıyoruz, yalan haberde yaptırtmıyoruz’’

Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Kimse bu süreçte halkı ayrıştırmamalıdır. Cumhurbaşkanına bu noktada önemli görevler düşüyor. Cumhurbaşkanı ülkede vatandaşları ayrıştıracak sözlerden kaçınmalıdır. PYD’nin başı olan Salih Müslim’i kırmızı halılarda karşılayanlar bugün Salih Müslim’i kırmızı bültenle arıyor. Bir iktidarın bu kadar aldanmaya hakkı yok. Genel Başkanımız belgeleri açıkladı ama açıklanan belgeleri ne yazık ki iktidar mensuplarınca dalgaya alındı.Uzmanlar belgeleri doğruladı, mahkeme belgeler konusunda kovuşturma kararı verdi. Bizler halkımızı bilgilendireceğiz. Bizler kimseyi kandırmıyoruz, yalan haberde yaptırtmıyoruz, olanları halka anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Burak Ay’a rozeti takıldı

Toplantıdan sonra CHP İlçe Örgütü’ne katılan Burak Ay’a rozetini CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz taktı ve hayırlı olsun dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.