DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK Kurs Merkezini ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK Kurs Merkezini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün Gölcük’te faaliyetlerini sürdüren KO-MEK Kurs Merkezlerini gezerek eğitim alan kursiyerlerle bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Ellibeş, bayanların sorunlarını dinledi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KO-MEK kurs merkezinin Gölcük şubesini ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’in de katıldığı ziyaretlerine sanat ve kaynak atölyesi’nden başlayan Başkan Karaosmanoğlu, idarecilerden, kurs öğretmenlerinden ve öğrencilerden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Daha sonra bayanlarla konuşma fırsatı bulan Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Ellibeş, bayanların sorunlarını dinleyerek sorunlara gerekli çözümleri yapacağını belirtti. Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Mesleki anlamda eksiklikleri bulunan vatandaşlarımıza dönük açtığımız bu tür kurslar, bir süre sonra onların hayatlarına nasıl olumlu yansıdığını görmekteyiz. Gerek hobi gerekse meslek öğretme anlamında KO-MEK’le birlikte sorumluluk alıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.