DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bekirdere ve Yeşilova’da Ak Parti’den Saadet Partisi’ne Katılım

Bekirdere ve Yeşilova’da Ak Parti’den Saadet Partisi’ne Katılım

İzmit’in Bekirdere ve Yeşilova Mahallelerinde işyerleri bulunan, bölgenin sevilen esnaflarından İbrahim Öztürk, babası Muhammet Öztürk ve Yeşilova Mahallesinde elektrik firması sahibi Adnan Öz Ak Parti’den istifa edip Saadet Partisi’ne geçti.

Yeni Saadet Partililere rozetlerini Saadet Partisi İlçe Başkanı’nın askere gitmesi nedeni ile İlçe Başkanlığına vekâlet eden Yusuf Kaçar ile İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Gökmen, Fatih Salihoğlu ve Saadet Partisi’nde uzun yıllar siyaset yapan, bölgenin sevilen isimlerinden Reyhan Yelmer taktı.

Yeşilova Mahallesinde yapılan toplantıda konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Kaçar,

“ İlçe teşkilatımız her geçen gün güçlenmektedir. Genç ve dinamik kadromuz ile tüm mahallerimizde planlı ve programlı çalışmalar icra ediyoruz. Muhtarlarımızla iletişime geçiyor, köylerimizi ziyaret ediyor, vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Geçtiğimiz ay basına yansıyan yoğun katılımlı ilçe divan toplantımız bu disiplinli çalışmaların göstergesidir. Aynı şekilde bu çalışmalar neticesinde bugün aramıza katılım sağlayan değerli arkadaşlarımıza ve ağabeylerimize “hoş geldiniz” diyoruz. Bize gönül ve oy veren insanları mahcup etmemiş ve inşallah etmeyecek olan teşkilatın mensupları olarak İzmit’in yaşanabilir bir ilçe olması için birlikte en güzel çalışmaları yapacağımıza inanıyorum.” açıklamalarını yaptı.

Uzun yıllar Ak Parti’ye gönül veren, son seçim dâhil oylarını ailece AK Parti’ye veren İbrahim Öztürk Bekirdere’de ve Yeşilova’da kuaför işletmekte. Öztürk gelinen son süreçte Ak Parti’de siyaset yapmanın ve AK Parti’ye oy vermenin bir manasının kalmadığını, ülkede son dönemlerde yaşanan süreçlerin artık bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

“AK Parti halen adaletin ve halkın değil, rantiyenin ve rantçıların partisidir. AK Parti içerisindeki ilişkiler, halen çıkar ve menfaat odaklıdır. AK Parti kendini işe sokmak ya da ihale almak isteyenlerin bir araya geldiği yapı halinden kurtulamamıştır.”

Daha sonra Muhammet Öztürk de yaptığı açıklamada “Son üç yıl içerisinde AK Partili olanların yaşanan süreçlerle ilgi hiç mağdur olmadığını, AK Partili olmayanların ise hain ilan edildiğini, devletini sevmeyen devletinden yana olmayan kişiler gibi kutuplaştırıcı tutumunun kendisinde çok büyük rahatsızlık verdiğini belirtti. AK Partililer harici herkesi milli değerlere sahip çıkmayan, milli olmayan kişilermiş gibi göstermesi beni AK Parti ’den uzaklaştırdı. “ dedi.

Devamında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu Genel Başkan olduğundan beri dikkatle izlediğini, yaptığı konuşmaları dinlediğini belirtti. Temel Karamollaoğlu’nun hep birleştirici ve kutuplaşmadan uzak açıklamalarda bulunması, herkesi kucaklayıcı tavrı beni mutlu etti ve gerçek milli görüş partisinin Saadet Partisi olduğunu bir kez daha gösterdi dedi.

Adnan Öz ise oylarını ailece hep AK Parti’ye verdiklerini ama siyasette aktif olmadığını, hep uzaktan takip ettiğini belirtti. Bir esnaf olarak ticari anlamda yaşadığı sıkıntılardan yola çıkarak ekonominin içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi bildiğini, küçük ve orta düzeydeki esnafın sıkıntı çektiğini ama hükümet yanlısı ve rantçı kesimin ise zenginleştiğini ifade etti. Gerçek milli partinin Saadet Partisi olduğunu düşündüğünü söyleyen Adnan Öz bundan sonra kendisinin de Saadet Partisi’nde görev almak ve toplum için çalışmak istediğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.