DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK GOL OLDU YAĞDI

GÖLCÜK GOL OLDU YAĞDI

Kayseri Erciyes’i 9-1’le geçtiler

GÖLCÜK GOL OLDU YAĞDI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, dün kendi evinde ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Kayseri Erciyesspor’u 9-1 yenerek, rakibine adeta gol oldu yağdı.

Berke 4, Oktay 3 golle yıldızlaştı

Kırmızı Siyahlıların gollerini Berke Bıyık (4), Oktay Balcı (3), Furkan Özyapı ve Sedat Cengiz attı. Gölcükspor bu galibiyet ile 30 puana ulaşarak 12. Sıraya kadar yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 24. Hafta maçını Pazar günü Kent Derbisi’nde Darıca Gençlerbirliği ile Darıca’da oynayacak.

İlk gol Kayseri Erciyes’ten

Gölcükspor dün kendi evinde konuk ettiği Kayseri Erciyesspor maçına, 6. dakikada yediği şok golle başladı. Bu dakikada Selim düzgün bir vuruşla kalecimiz Sercan’ı avlayarak, bu sezon ilk kez bir maçta öne geçmenin mutluluğunu yaşadı. Ancak bu sevinç 2 dakika sürdü ve 8. dakikada Berke Bıyık attığı golle gol perdesini açtı. Maçın 24. dakikasında genç oyuncumuz Furkan Özyapı çok şık bir gole imza atarak, hem takımını 2-1 öne geçirdi hem de bu sezonun ilk golünü attı. 33. dakikada sahneye çıkan Oktay Balcı attığı golle ilk yarının 3-1 bitmesini sağladı.

İkinci yarı 6 gol daha attık

Maçın 2. yarısına da hızlı başlayan Kırmızı-Siyahlılar güçsüz rakibi karşısında adeta gol oldu yağdı. 51. dakikada Kaptan Sedat frikikten çok güzel bir gole imza atarak, durumu 4-0 yaptı. Bu dakikadan sonra berke ve Oktay sazı ellerine aldılar. 66. dakikada Berke, 69. dakikada Oktay, 77. dakikada yine Berke Bıyık, 81. dakikada Oktay kendisinin üçüncü takımının 8. Golünü attı ve son sözü 90+1. dakikada Berke Bıyık söyledi. Berke kendisinin 4’üncü takımının 9’uncu golünü attı ve maç, 9-1 Gölcükspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Gölcükspor bu galibiyet ile 30 puana ulaşarak 12. Sıraya kadar yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 24. Hafta maçını Pazar günü Kent Derbisinde Darıca Gençlerbirliği ile Darıca’da oynayacak.

GÖLCÜKSPOR: 9 – K.ERCİYESSPOR: 1

STAT: Şirinköy Stadı

HAKEMLER:  Erdem Temel **, M. Ali Doğan **, Fatih Deveci **.

GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz ****, Furkan Sakı ** (Dk. 55 Atakan Utku **), İbrahim Demirer ****, Devrim Aksongur ****, Selim Dedekoç ****, Furkan Özyapı *** (Dk. 65 Ahmet Özer **), Sedat Cengiz ****, Muratcan Koçak ****, Ömer Faruk Boz ** (Dk. 46 Cenk Cengiz **),  Oktay Balcı ****, Berke Bıyık ****.

ERCİYESSPOR: Alperen Zan *, Halil Karataş *, Batuhan Taştan * (Dk. 57 Muaz Güzay *), Yakup Can Yazgan *, Emre Tunahan Gürbüz *, Göktuğ Berathan Şeker * (Dk. 89 Emre Duvar *), Yusuf Yücel **, Selim Başev **, Osman Türkmen *, Kürşat Yurdagül * (Dk. 71 Burak Türkmen *).

GOLLER: Berke Bıyık (Dk. 8, 67, 79 ve 90+1),Oktay Balcı (Dk. 3, 71 ve 82), Furkan Özyapı (Dk. 24), Sedat Cengiz (Dk. 51), Selim Başev (Dk. 6 Erciyesspor)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.