DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜKLÜLER ESNAFINA SAHİP ÇIKMALI

GÖLCÜKLÜLER ESNAFINA SAHİP ÇIKMALI

Başkan Kocaman esnaflara destek istedi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ilçemizde kış sezonun ile birlikte esnafın daha da zor durumda olduğunu, Gölcüklü vatandaşların İzmit’e gitmek yerine Gölcük Esnafına sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman kış ayları ile birlikte Gölcük Esnafının daha da zor durumda olduğunu dile getirerek Gölcük Halkının esnafına sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

Kocaman, “Gölcük’te esnafımız her geçen yıl daha da zor duruma düşüyor”

Her zaman esnafın yanında olan ve desteğini esirgemeyen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman Gölcük Esnafının kış aylarında daha da zor durumda olduğunu dile getirerek, Gölcüklü vatandaşların esnafına sahip çıkması gerektiğini dile getirdi. Necmi Kocaman yaptığı açıklamada, “ Gölcük’te esnafımız her geçen yıl daha da zor duruma düşüyor. Şu anda kış mevsimindeyiz. Geçen yıllara oranla şiddetli bir kış yaşamadık ama yine de Gölcüklü esnafımızı olumsuz olarak etkiledi. Havalar soğuk olduğu zaman vatandaşlarımız evlerinden çıkmamayı tercih ediyor. Havaların güzel olduğu günler ise hemen İzmit’e kaçıyor. Biz istiyoruz ki Gölcük Halkı Gölcük Esnafına sahip çıksın. Gölcüklü esnafımızın kalkınması için bu desteğe ihtiyacı var. İlçemizde bakıldığı zaman İzmit’te bulunan mağazalardan çok daha güzelleri mevcut fakat Gölcük halkı İzmit’e gitmeye alıştığı için bu mağazaların farkına varamıyor. Bu nedenle Gölcük halkı esnafımızın kalkınmasını istiyorsa İzmit yerine kendi esnafından alışveriş yapmalı” dedi.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.