DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor’da Darıcaspor hazırlıkları sürüyor

Gölcükspor’da Darıcaspor hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’da, hafta sonu kentlisi Darıca Gençlerbirliği oynayacağı Kent derbisi hazırlıkları sürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Erciyesspor’u 9-1 yenerek, hem averajını hem de moralini düzelten kırmızı-siyahlılar, grup lideri Darıca maçının hazırlıklarına yüksel moralle başladı. Ligin ilk yarısında Gölcük’te oynanan maç, Darıca’nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanmıştı

Play-off için ümit veriyor

Sezon başında hedefini play-off olarak belirleyen, ancak özellikle iç sahada aldığı istikrarsız sonuçlar nedeniyle, bu hedefinden zaman zaman uzaklaşan Gölcükspor, ligin 2. Yarısında oynadığı 6 maçta topladığı 11 puan ile play-off hattı için yeniden ümitlendi. Paly-Off hattı ile arasında puan farkını 8’e indiren Gölcükspor, ligin 2. Yarısında oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ile play-off için ümit veriyor. Temsilcimiz, 2. Yarıda oynadığı 6 maçın 3 tanesini kazandı, 2 kez berabere kaldı ve sadece 1 kez yenildi. İşte bu anlamda, hafta sonu kentlisi Darıca Gençlerbirliği oynayacağı Kent Derbisi hazırlıkları başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Erciyesspor’u 9-1 yenerek, hem averajını hem de moralini düzelten kırmızı-siyahlılar, grup lideri Darıca maçının hazırlıklarına yüksel moralle başladı. Ligin ilk yarısında Gölcük’te oynanan maç, Darıca’nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

En çok gol atan, en çok yiyen takımız

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, diğer rakiplerine nazaran farklı bir grafik çiziyor. Gölcükspor hem çok atıyor, hem de çok gol yiyor. Kırmızı-Siyahlılar, lige oynadığı 23 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Ancak attığımız 39 golle, grubun en çok atan takımı olarak Gölcükspor göze çarpıyor. Fakat kalemizde gördüğümüz 35 golle (Erciyesspor’dan sonra) en çok yiyen takımı da Gölcükspor. Ligin 23. Haftası geride kalırken, Gölcükspor 30 puanla 12. Sıraya yükseldi. Temsilcimiz bu hafta sonu grup lideri Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı kazanırsa, en az 1-2 basamak yükselecek. Çünkü üstümüzdeki 32 puanlı 2 takım olan Van Büyükşehir Belediyesi ile Erokspor, bu hafta sonu Van’da kozlarını paylaşacak. Bu da iki takımdan birinin puan kaybedeceğini gösteriyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.