DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’ÜN YEREL GAZETECİLERİNE ÖVGÜ

GÖLCÜK’ÜN YEREL GAZETECİLERİNE ÖVGÜ

Başkan Alp, Gazetecileri Alaçatı’da ağırladı

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi dün Değirmendere’de bulunan Alaçatı Cafe’de Gazetecilere kahvaltı verdi. Başkan Alp, “Geçtiğimiz ay rahatsızlığımdan ötürü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü ve 16 Ocak Basın Onur Gününüz kutlayamamıştım. Gazeteciler bizim için çok değerli. Bugün sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Başkan Alp’e İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner’de eşlik etti.

Gölcük yerel basın konusunda ilçeler bazında en güçlü ilçedir”

Kahvaltı programında konuşma yapan “Bu toprağı kanıyla yoğuran şehitlerimizden Allah razı olsun. Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü siz Gazetecilerimizin özel günleri. Bizler o günler arasında hastalıktan ötürü sizlerle bir araya gelememiştik. Bugün o münasebetle sizlere hem teşekkür etmek hem de gününüzü kutlamak istedik. Bizler 3 yıldır görevimizdeyiz. Sizlerde yanımızdasınız. Hedefimiz her zaman partimizin ayağını en üst seviyeye çıkartmak. Ben bu çerçevede her birinize teşekkür ediyorum. Sizler elimiz, kolumuz oldunuz. Hiçbir sorun yaşamadık. Sizler tarafsız haberciliğinizle bizlerin her daim yanınızda oldunuz. Gölcük yerel basın konusunda ilçeler bazında en güçlü ilçedir.”

Şehitlerimize karşı hepimizin borcu var

Gündemi değerlendiren Başkan Alp, “Hepiniz yakından takip ediyorsunuz. Artık içeriden savunma dönemi bitmiştir. Artık Türkiye tehlikeyi yerinden takip edip, müdahale edecek konuma gelmiştir. Dışarıdan müdahale etme politikalarımız devreye girmiştir. İçeriden ya da dışarıdan gelebilecek tehlike neredeyse sonu nereye giderse gitsin o unsurlar imha edilecektir. Bu süreçte haksız suçlamalara maruz kalıyoruz. Bugün birlik ve beraberlik olma günüdür. Tabi ki eksik ve hatalar olacaktır ama bunları söylemek ya da bunlardan siyasi rant elde etmenin günü bugün değildir. Neden bu vatanı kanıyla yoğuran şehitlerimize karşı bizlerin borcu var.Kamuoyu, tüm Türkiye bu bayrağın etrafına kenetlendi. Türkiye’nin her şehrinden, her siyasi düşünceden askerlerimize yoğun destek var. Böyle kahraman Mehmetçiğimiz varken ülkemizin sırtı yere gelmeyecektir. Bu kadar savaş olmasına rağmen hiç savaşa hayır diye ağzı açmayanlar bugün halkı mücadelemize laf etmektedirler. Bugün sınır ötesindeki harekatı yapan Mehmetçiğimiz o çocuklar, o insanlar terör örgütlerinin saldırılarından ölmemesi için operasyon yapmaktadır.”

Seçimlere hazırız

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Yerele geldiğimiz zaman Kocaeli en son Cumhurbaşkanımızı ağırladı. 25 Şubat’ta inşallah Başbakanımız Kocaeli İl Teşkilatımızın kongresine gelecektir. Kocaeli İl Teşkilatımızın kongresi 17’sindeydi. 25’ine ertelendi. Şu anda Şemsettin Ceyhan ile devam edilecek gibi görünüyor. Yakında bu açıklanacaktır. Bizler seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. AK Parti hiçbir zaman seçimden seçime hazırlanan parti değildir. Bizim seçimlerle ilgili eylem planımız hazır. Stratejilerimiz hazır.”

Yalı Evleri Projesi Marmara Bölgesine örnek proje

Yerel yatırımları değerlendiren Başkan Alp, “Gölcük yatırımları ile ilgili geçtiğimiz gün İl Başkanımız ve Başbakan Yardımcımızla Sağlık Bakanımızın yanına gittiler. Hastane ile ilgili önemli kararlar alındı. Şu anda gözüken teknik şartlar ve havalar izin verirse Mart ya da Nisan ayında temel atma töreni olabilir. Gölcük için ortak projelerin birçoğu devam ediyor. Bu yaz inşallah Eriklitepe Projemizi gezip, sizlerle piknik yapacağız. Sosyal alanlar içinde Eriklitepe Projemiz muhteşem oldu. Hemen yanımızda olan Yalı Evleri Projesi Marmara Bölgesinde benzeri olmayan bir proje. İnşallah Baharda buranın açılışını yapacağız. Beraberinde en önemli projelerden birisi olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi. Şu anda orada çalışmalara başladık. Anlaşma yaptığımız yerlerin yıkımına başladık. Duble Yol projesi ilçemize önemli katkı sağlayacak. Yeni Trafik Düzenlemesi Projesi hayata geçti. Gölcük’e trafik konusunda bu proje rahat nefes aldıracak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.