DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GÜCÜNÜ HERKES İZLİYOR

GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GÜCÜNÜ HERKES İZLİYOR

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık basın açıklamasını parti binasında gerçekleştirdi. CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve üst düzey yönetimini eleştiren Alp, “CHP İktidar olmak istemiyor, CHP kavga istiyor” dedi.

Türkiye masaya yumruğunu vurmuştur

Haftalık basın açıklamasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Alp, “Afrin Operasyonunda geçtiğimiz hafta canımızı yakan şehitlerimiz oldu. Tabi ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu bağlamda şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun ve Peygamber Efendimize komşu olacaklarına eminiz. Canımızda yansa ecdadımız bize bu vatanı nasıl emanet ettilerse bizde bu vatana ve bayrağa sahip çıkmak adına şehit verilecekse elbette ki hepimiz şehit olmaya hazırız. Bugüne kadar bu topraklarımız ve sınırlarımız kan ile korunmuştur. Bu konuda ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz. Artık Türkiye’nin yumruk beklemesi, tokat beklemesi lüksüne sahip değildir. Sınırlarını koruma adına sınırların ötesinde harekat yapma zorunluluğu vardır. Biz dünyada artık sınırları ötesinde 7 düvel ile mücadele eden bir ülkeyiz ve milletiz. Artık dünyada savaşlar  terör örgütlerinin arkasında devletler arasında  yapılmaya başladı. Zaten üst perdeden Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Dış İşleri Bakanımız, Milli Savunma Bakanımız yani yetkili  ağızlar bu terör örgütlerini besleyen devletleri direk hedef alarak gerekli net açık bir şekilde mesajlarını veriyorlar. Bu bağlamda ulusal olarak ve millet olarak, ülke olarak çok anlamlı bir duruş sergilemiş durumdayız. Şu anda baktığımız zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst yönetimi hariç seçmeni milleti ile vatanı ile bayrağı ile her zaman bir olan seçmeni olarak sayıyoruz onları. Bu bağlamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi hariç tüm seçmeni bu konuda tek yürek olmuş , tek yumruk olmuş. Askerinin Mehmedinin duacısı olarak yanında olmuştur. Ben bu çerçevede bu harekatın artık nereye gidecekse, sonu nereye varacaksa sonuna kadar gidileceğinden hiçbir şüphem yoktur. Bu toprakları korumanın bedeli, bu bayrağın dalgalanması için bedeli neyse ödenecektir. Bunun başka yolunun olmadığını ve millet olarak bize de düşen bir görev varsa bizde AK Parti İlçe Teşkilatı olarak ve İdris Alp olarak hepimizin hazır olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

Geçtiğimiz hafta şehitlerimizin olduğu günün ertesi günü HDP’nin bir kongresi oldu. Tabi ki HDP bir siyasi partidir, Meclis’te grubu vardır. Kongre yapması demokrasi çerçevesinde en doğal hakkıdır. Ama burada terör örgütü yandaşı sloganların atılması, terör örgütü liderinin posterinin açılması,buna istinaden sevgi gösterileri, halay çekilmesi tüm Türkiye’nin toplumun vicdanını yaralamıştır. Şehitlerimizin ruhunu incitmiştir. Bunun da hesabını gerekse yargı, gerekse seçmenimiz, kamuoyumuz hesabını soracaktır. İşin ilginç tarafı HDP zaten siyasi bir parti olmaktan çıktı. Kendisini bir siyasi parti olarak görsede artık bir terör örgütünün sözcüsü ve aktif vaziyette eylemcisi olduğunu net bir şekilde ifade etti. Ama bizi inciten Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu fotoğrafı vermesi bizi üzdü. CHP’nin temsilcilerin HDP’nin kongresine katılmalarını seçmenine nasıl izah edecek bizi ilgilendirmez ama bunu bizim kamu oyuna aktarmamız bir siyasi parti olarak görevimiz. Benim kanaatim CHP İktidar olmak istemiyor, CHP kavga istiyor. Tabi Bu manzara bizi çokta şaşırtmadı. Daha öncesinde de CHP milletvekilleri terörist cenazelerine katılmışlığı var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin cesaretini toplayıp ta ne zaman Türkiye düşmanlarına karşı duracak onu da merakla bekliyoruz” dedi.

Trafik kurallarına uyalım

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük’te son zamanlarda yapılan yeni yol düzenlemesi ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamada Alp, “ Gölcük’te yapılan yeni yol düzenlemesine Gölcük Halkı yavaş yavaş alışmaya başladı. Kurallara uyduktan sonra trafik düzenlemesinin daha rahatlayacağı ve bununda verimini daha fazla göreceğimiz aşikardır. Burada sadece bizim halkımızdan trafik kurallarına uymayı özellikle rica ediyoruz. Tabi ki Gölcük 161 Bin nüfuslu bir kent olmuştur. Bu nedenle gerekli kurallara uymak zorundayız. Tabi ki zorlanacağız, kent yaşamında eskisi gibi değil. 60 Binlik bir nüfustan 161 Bin nüfusa gelmiş bir Gölcük var. Son 10 yılda Gölcük’te araç sayısı % 300 artmış . Doğal olarak bu getirdiği hem nüfus yoğunlu hem de araç yoğunluğu  trafiği doğal olarak kenti sıkıştırıyor. Bu kurallar çerçevesinde trafik düzenlemesini  zorlansak ta yapmaya mecburuz. Bunu yapmamızın gerekçesi de nedir? Yine toplumun daha rahat hareket etmesi adına yapılmıştır. Tabi zaman içerisinde aksaklıklar varsa zaman içerisinde gözükecektir ve Büyükşehir Belediyesi ile beraber müdahale edilecektir” dedi.

Yeni hastane bölgeye önemli katkılar sağlayacak

Değirmendere’de yapılacak olan 300 yataklı hastane hakkında bilgi veren AK Parti İlçe başkanı İdris Alp, “Hastanemizin yer teslimi davetiyesi çıktı. MKYK Üyesi Milletvekilimiz Sayın Zeki Aygün’de açıkladı. Mart Ayı gibi dedi ama olumsuz hava şartları olabilir. Mayıs Ayına kadar, Ramazan Ayına kadar temel atma törenini gerçekleştirme hedefimiz var. Beraberinde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin kamulaştırılması ile alakalı biten noktalarda yıkımlar devam ediyor. mahkemenin çok az bir kısmı kaldı. Mahkeme bittikten sonra da inşallah oranın kamulaştırması bitecek ve orayı duble yol haline getireceğiz ve prestij bir bulvar yapılacak. Programa Kavaklı Sahil Caddesi’ni de ekleyerek hazırladık. Kavaklı Sahilinde de düzenleme başladı. İSU’nun bir çalışması var ve daha sonrasında inşallah bu sene Kavaklı Sahili Caddesinden kamulaştırma bittiği taktirde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üst yapısıyla tamamen çok şahane bir prestij bulvar haline getirmeyi hedefliyoruz. Bilindiği gibi her yağmur sonrasında Kavaklı Sahili’nde yaşanan bir su birikme problemi vardı. Şimdi İSU alt yapı çalışmasını yapacak, daha sonrasında da üst çalışmasına başlanacak. Yapılan çalışmalar sonrasında Kavaklı Sahili Caddesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi alt yapısı ile üst yapısı ile birlikte çok güzel prestij bir bulvar haline gelecek. Gölcük’te önümüzde ki süreçte bu dokunuşlarla beraber çok çok çehresi değişmiş bir Gölcük ile karşı karşıya olacağız” dedi.

Yatırımlar vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek

Bilindiği gibi yıkılan Migros alanına yapılacak olan hastane ile birlikte Yüzbaşılar alanında ki ışıklar kaldırılıyor ve köprülü kavşak haline getiriliyor. İhalesi oldu, inşallah oranında kavşağı olduktan sonra çok dara rahatlamış bir trafiğimiz olacak. Hastane’de olduktan sonra oranın daha rahatlamış bir yol haline geldiğini göreceğiz. Değirmendere ve Yenimahalle’de yapılacak olan kapalı Pazar yerleri ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yenimahalle’de de yapılacak olan kapalı pazar ile birlikte irtibat bürosu yapılacak. Aynı zamanda bağlantı yolunda düzenlemesi yapılacak. Yeni Sanayi Sitesinin bitmesi ile birlikte kalkacak olan sanayi çarşısına da Çarşamba Pazarı için kapalı pazar yeri yapılması planlanıyor. Gölcük’te şu anda devam eden ve hazırlık aşamasında olan birçok projemiz var” dedi.

İsim: Serap DURUKAN

SONY DSC

SONY DSC

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.