DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HALKA GERÇEKLERİ ANLATIN

HALKA GERÇEKLERİ ANLATIN

MHP Genel Başkanından İl ve İlçe Başkanlarına önemli emir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Antalya’da gerçekleştirilen Genişletilmiş İstişare İl ve İlçe Başkanları Toplantısında konuşulan gündem maddelerini açıkladı.

Sayın Genel Başkanımızın Kocaeli’ye ve Gölcük’e selamı var

Başkan Çakır, ‘Antalya’da gerçekleştirilen Genişletilmiş İstişare İl ve İlçe Başkanları Toplantısında, Sayın Genel Başkanımızın siz değerli basın mensuplarımıza, bütün partililerimize, Kocaeli ve Gölcük’e selamlarını gönderdi. Toplantıda ülkemizin gündemi, ülkemizin ekonomisi, iç ve dış mihrakların üzerimizde oynadığı oyunlar, iç mihrakların dışarıdan aldıkları destekler, bunu Suriye’de ve Irak’ta açık bir şekilde herkes görüyor. Vatandaşlara kesinlikle milletine ve devletine bağlı olmakta kesin uyarılarda bulundu. Bizim de bunu vatandaşlara iletmemizi istedi. Bugünkü olaylarla kurtuluş savaşının birebir aynı benzerlikler taşıdığını bizzat anlattı. Gelecek dönem hakkında Sayın Genel Başkanımız milletimizin uyanmasını, uyanık olmasını dile getirdi. Sayın Genel Başkanımız Türkiye’de yaşananları ele aldı, neler yapılmak istendiğini bize anlattı. Bizlere de halkımıza bunları anlatmamız gerektiğini belirtti.”

Onların planlarını alt üst ettik ve etmeye de devam edeceğiz

Başkan Çakır, ülkemizin üzerinde oynadığı planlara karşı halkı uyararak, şunları söyledi: “Türkiye şu anda hesaplaşmanın dış güçlerle olduğunu, dünkü hesapların bugün hala devam ettiğini belirtti. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ‘Bunların hesaplarını alt üst ettik ve bundan sonra da etmeye devam edeceğiz’ diyerek kesin kararlılığını bir kez daha göstermiştir. Bu güçlerin ülkemiz üzerinde uygulamaya çalıştığı yeni yeni planları var. Bizler işte bu planları halkımıza anlatacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.