DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HALKIN BÜYÜK İLGİSİ

HALKIN BÜYÜK İLGİSİ

Saadet Partisi Piyalepaşa’yı gezdi

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetimi 2019 seçimleri için kolları sıvadı. Başkan Yıldız ve Yönetimi geçtiğimiz gün Gölcük Piyalepaşa Mahallesi’ne çıkartma yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yıldız, ‘Saadet Partisi Türkiye’nin umududur. Saadet Partisi iktidara geldiğinde tüm sorunlar çözülecek’ dedi.

“Saadet demek adalet demek”

SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Piyalepaşa Mahallesi’ndeki ziyaretleri hakkında Gazetemize şu bilgileri verdi: ‘’Saadet Partisi demek Adalet demek. Bizler bu bilinçle seçim çalışmalarımıza kararlı bir biçimde başladık. Şunu yeniden belirtmek istiyorum Saadet Partisi demek Adalet demek bereket demek tarım demek hak demek. Bugün ülkemizde ne yazık ki hat safhaya ulaşmış durumda. Ülkemizin bütün maddi ve manevi olarak harap edilmiş durumda. Bizler bütün bu sorunlara vakıfız. Bugün Piyalepaşa Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunları dinledik. Partimizi anlattık. Vatandaşların bizlere olan tepkilerini ölçtük. Şunu net söyleyeyim ki Piyalepaşa Mahallesi halkı bizlere yoğun ilgi gösterdi. Saadet Partisi’nin ülkemizin umudu olduğunu bir kez daha gördük. Sayın Genel Başkanımızın yaptığı açıklamalar halkımızın partimize olan ilgisini arttırdı. Bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz milli görüşü iktidar yapmak’’ dedi.

İsim: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.