DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hemşerilerinden Sarıbay’a ziyaret

Hemşerilerinden Sarıbay’a ziyaret

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay önceki gün hemşerilerini ağırladı. Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut ve yönetimi hemşerileri olan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Sarıbay hemşerileri ile bol bol sohbet etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Burada siz hemşerilerimi ağırlamaktan mutluluk duydum. Ben de bu derneğin kurucularındanım” dedi. Burada daha çok bir araya gelmeliyiz diyen Sarıbay, “Birbirimize destek olmalı, daha fazla bir araya gelmeliyiz. Ben Avukat olarak da CHP İl Başkanı olarak da her zaman hemşerilerimin yanındayım. Telefonum 7/24 açık. Her zaman arayabilirsiniz “ ifadelerini kullandı. 5 Ocak’ın önemli bir tarih olduğunu söyleyen Sarıbay, “45 yıldır bu şehirdeyim ve 30 yıldır Kocaeli’de Çukurovalılar Derneği var. 5 Ocak tarihi hiç atlanmazdı. Ama son yıllarda yapılmıyor. Erdoğan başkandan 5 Ocak’ın tekrar kutlanması konusunda çalışma bekliyorum” dedi.

ÖTEKİLEŞTİRİLMEMEK İÇİN AYAK DİRETİYORUZ

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, “Yeni dönem yönetiminizle birlikte hayırlı olsun. Ekip olarak güzel çalışmalara imza atacağınızı düşüyorum. Burada olmaktan mutluyum” dedi. Cengiz bey’i yıllardır tanıdığını dile getiren Davut, “Cengiz bey sizlerin başkanı ben de Cengiz beyin başkanıyım. Kendisi derneğimizin kurucularındandır. Her zaman destek vermiştir. Bizler sık sık bir araya gelmeli, yan yana olmalıyız. Bu şehirde 4, 5 tane dernek var. Bürokraside, politikada her yerde onlar var. Burada dışlanmamak, ötekileştirilmemek için ayak diretiyoruz“ diye konuştu. 5 Ocak bizim içinde önemli diyen Davut, “5 Ocak Çukurova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü. Şimdiye kadar her zaman yapıyorduk. Ancak iki dönemdir bazı sıkıntılar oldu yapamadık. Bazen şartlar uygun olmuyor. Ama önümüzdeki yıl güzel bir etkinlik düzenleyeceğiz “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.