DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hürriyet’ten Yavuz Selim’e moral ziyareti

Hürriyet’ten Yavuz Selim’e moral ziyareti

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Gebze Belediyesi ile aralarında sorun olan Yavuz Selim Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek, mahalle sakinlerine moral verdi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde Gebze’de tapu sorunu yaşayan Yavuz Selim Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği’nde gerçekleşen ziyarette Milletvekili Hürriyet’e, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gebze ilçe Başkanı Musa Yılmaz ve partilileri de eşlik etti.

KADINLARIN İLGİSİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Özellikle kadınların yoğun ilgisini toplayan Milletvekili Hürriyet toplantıda yaptığı konuşmada, “Burada bu sorun çözülecekse kadınların cesareti ile çözülecek. Kadınlar en önde yürüyecek ve bende sizlerin yanında yürüyeceğim” diyerek kadınların ilgisine karşılık verdi. Mecliste sık sık tapu sorunlarını dile getirdiğini belirten Milletvekili Hürriyet,  “Mecliste de her bakanı yakalayacağım ve bu sorunu ya çözecekler ya çözecekler.  Çözmüyorlarsa da 2019’da sorarız hesabını. Bizim İstanbul’daki ilçe belediyelerimiz tapu sorunları teker teker çözdü. Ne yapmam gerekiyorsa, nasıl çözmem gerekiyorsa, sizin yanınızda nasıl yer alam gerekiyorsa sözüm söz sonuna kadar mücadeleniz mücadelemdir. Sizlerin sorunlarınızı her hafta dile getiriyorum, ama sağır kulaklar yine duymuyor, kör gözler yine görmedi” dedi.

OY İÇİN 40 TAKLA ATANLAR SİZİ MECLİSE ALMADI

Geçtiğimiz hafta Gebze’de tapu sorunu yaşayan vatandaşların Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısına alınmamalarını da eleştiren Milletvekili Hürriyet, “Büyükşehir Belediyesi meclisine gittiğinizin haberini alır almaz, Ankara’dan yola çıktım. Her hangi bir olumsuzlukta size siper olabileyim diye. Yetişemedim ama partili arkadaşlarıma ilettim ve sizlerle görüşmek istediğimi bildirdim. Milletin meclisine milleti almadılar. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Buradan sizleri meclise almayanları şiddetle kınıyorum. Hadlerini yetkilerini bilmiyorlar. Oy almak için 40 takla atıyorlar, ama o koltuklara oturduklarında onların kimin oturttuğunu unutuyorlar. Mecliste de ısrarla ‘Yapamayız edemeyiz, şu yasalar engel oluyor’ diyorlar. Siz mübarek ramazan ayında bile tapularınız çekmecede demediniz mi? Siz oy verin biz tapu vereceğiz demediniz mi?” şeklinde konuştu.

CHP’Lİ İLÇE BELEDİYELERİ ÇÖZDÜ, KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR ÇÖZEMEDİ!

İstanbul’daki CHP’li ilçe belediyelerinin tapu sorunlarını hak yemeden çözdüğünü de sözlerine ekleyen Milletvekili Hürriyet, “Bizim küçücük ilçe belediyelerimiz bile bırakın tapu tahsis belgesi olanları, olmayanların bile tapusunu veriyorsa; insanları sürgün etmeden, mahalleleri bölmeden, yerinden yurdundan etmeden tapu sahibi yapıyorsa ve burada koskoca Büyükşehir Belediyesi yapamıyorsa yuh olsun, yazıklar olsun. Peki, bu insanlar oy verdi sizleri o koltuğa oturtturdu, şimdi ne değişti? Anlamıyorlar mı kafalarına çakacağız. Duymuyorlar mı, kulaklarını açacağız. Görmüyorlar mı, gözlerine sokacağız. Mücadele etmekten başka şansımız yok.  Gerekirse ilerleyen haftalarda sizlerle basın toplantısı da yapacağız. Burada nasıl imar rantları olduğunu, nasıl peşkeş çekmek istediklerini, zengini nasıl daha zengin yapmak istediklerini Ankara’da sizlerle birlikte haykırmaya hazırım”

BU HESAP YARINA KALIR AMA KİMSENİN YANINA KALMAZ

Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinin işgalci olmadığını da belirterek konuşmasına devam eden CHP Milletvekili Hürriyet, “Bu insanlar ne işgalcidir ne müşteridir. Bu insanlar hak sahibidir. Kazanacaksınız ve ben o tapuları aldığınızı göreceğim. İster onların belediyesinde ister bizim belediyemizde. Siyaset hizmet etme aracıdır, cep doldurma aracı değildir. Siyaset o koltuklara oturana kadar insanların yüzüne gülüp, kurbanlar kesip, sözler verip, o koltuğa oturduktan sonra da, bana ne demek değildir. Öncelikle Fatma Kaplan Hürriyet, sıradan bir yurttaş olarak yanınızdayım. Vatandaşına, halkına kentine ihanet edenlere er ya da geç bu hesap sorulur. Belki bu hesap yarına kalır, ama kimsenin yanına kalmaz. Ahtım olsun ki, bu zalimlere Kocaeli halkını ezdirmeyeceğim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.