DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KALBİMİZ SİZLERLE ATIYOR

KALBİMİZ SİZLERLE ATIYOR

TEMAD, Mardin’in ilçesi Mazıdağ’a kitap desteğinde bulunuyor

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi yardım kampanyalarına destek vermeye devam ediyor. Mardin Mazıdağ’da bulunan ilkokul ve ortaokullara kitap yardımında bulunacaklarını belirterek, Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Tülü, ‘’15 gün içinde bu kitapları göndermeyi planlıyoruz’’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi yardım kampanyalarına desteklemeye devam ediyor. TEMAD Gölcük Şubesi son olarak Mardin Mazıdağ’da bulunan ilkokul ve ortaokullara kitap yardımında bulunacaklarını belirttiler. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tülü, ‘’Bizlere sosyal medyadan ulaşarak yardım kampanyalarına destek vermemiz konusunda ricada bulundular. Bende bu durumu teyit etmek için Mazıdağ Jandarma Komutanı ile telefonda görüştüm ve bu yardım kampanyasının doğru olduğunu öğrenince üyelerimiz ile birlikte bu yardımlarına bir çağrıda bulunduk.

Yapılacak kütüphane PKK tarafından şehit edilen öğretmenlerin adına olacak

Üyelerimizin katkılarıyla Mardin Mazıdağ’da bulunan ilkokul ve ortaokullarına kitap yardımında bulunarak PKK tarafından şehit edilen öğretmenlerin adına yapılacak kütüphanelere katkı sağlanmış olacaktır. Hibe edilecek kitaplar ilköğretim ve ortaokul düzeyinde roman ve hikaye olması gerekiyor. Bizlere maddi yardımda bulunan üyelerimiz de oldu. Elde edilen paralar ile yeni kitaplar alınacak. Bizlerden destek istemeleri ve bu kampanyaya destek çıkmak bizleri mutlu etti. Herkesin katkılarını bekliyoruz. 15 gün içinde bu kitapları göndermeyi planlıyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.