DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MUHAMMET ZEKİ ER: “AHLAK VE MANEVİYAT SANCAĞINI DİKTİK”

MUHAMMET ZEKİ ER: “AHLAK VE MANEVİYAT SANCAĞINI DİKTİK”
18.02.2018
1.317
A+
A-

MUHAMMET ZEKİ ER: “AHLAK VE MANEVİYAT SANCAĞINI DİKTİK”

İlçemizde aktif bir şekilde faaliyetlerine devam eden Anadolu Gençlik Derneği, tüm komisyonlarıyla mutad bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

“Rabbimizin rızasını gözettik”

Lise çalışmalarının teşkilatlanmasından sorumlu olan birim başkanı Muhammet Zeki Er; lise okul başkanları ile yaptığı toplantıda açıklamalarda bulundu. Gölcük’teki tüm liselerde teşkilatlandıklarını ifade eden Er, konuşmasına şöyle devam ederek;“Allah’a hamd olsun ki Gölcük’te girmediğimiz okul kalmadı. Liselerimizde görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızla ahlak ve maneviyat öncelikli çalışmalara imza attık. Biz bu çalışmaları yaparken Rabbimizin rızasını gözettik, Rabbimiz de bizim önümüzü açtı. Geldiğimiz noktada arkadaşlarımızdan yoğun talep alıyoruz. Sürekli telefonlarımız çalıyor. Görev isteyen teşkilata katılmak isteyen arkadaşlarımız her geçen gün artıyor. Biz bu halimizle Gölcük’ümüzün tüm liselerine ahlak ve maneviyat sancağını dikmiş olduk. Bu kutlu dava ile yeni kardeşlerimizi hayra davet etmenin çabası içerisindeyiz” dedi. Açıklamaların ardından okul başkanları ile rapor müzakerelerine geçildi.

YORUMLAR

  1. Ali Akmeşe dedi ki:

    Maşaallay gençler… Rabbim muvaffak eylesin