DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

RESMEN SATILDI

RESMEN SATILDI

 Kocaeli Birlikspor

Ekonomik sıkıntıların üstesinden gelemeyen Erhan Yılmaz, Kocaeli Birlik Sportif Hizmetler A.Ş.’yi resmen Maden Grup’a sattı. İstanbullu firma Kocaeli Birlikspor’un yeni sahibi oldu. Talimatlar gereği başka bir şehre taşınamayan Birlikspor maçlarını şehrimizde oynamaya devam edecek

EKONOMİK BUHRAN

Kentimizin 2.Lig’te mücadele eden takımı Kocaeli Birlikspor resmen satıldı. İki sezon önce Erhan Yılmaz tarafından satın alınan ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Kocaeli Birlikspor geçen yıldan bu yana satılma görüşmeleriyle sık sık gündeme gelmişti. Beşiktaş’ın da ilgilendiği Kocaeli Birlik Spor’u Sinoplu iş adamı Hamit Maden satın aldı.

İSTANBULLU FİRMA

Merkezi İstanbul’da olan Maden Grup’un yönetim kurulu başkanlığını yapan genç iş adamı Hamit Maden bir süredir kulübü takibe almıştı. Erhan Yılmaz ile yapılan görüşmeler neticesinde Kocaeli Birlikspor resmen Maden Grup bünyesine katıldı. Kulüp talimatlar gereği başka bir şehre taşınamayacak ve maçlarını kentimizde oynamaya devam edecek.

Maden Grup adına Kocaeli Birlik Spor Kulübü’nden yapılan resmi açıklama şöyle:

Kamuoyuna ve basına,

Yarım asırdır ticari yaşamın ‘kalite ve güven’ denilince akla gelen inşaat firmalarından olan ve ticari-fabrika proje ve uygulamalarının altına gururla imzasını atan Maden Grup olarak ülkemizin spor alanında icra ettiği çalışmaları ve başarıları yakından takip etmekteyiz.

Sporcu yetiştirilmesi ve sportif başarı kazanımı noktasında çeşitli adımlar atarak sektöre teşebbüs eden yönetim kurulu başkanımız Hamit Maden öncülüğündeki şirketimiz, faaliyetlerine bir yenisini daha ekleme kararı almıştır.

2008 yılından bu yana dönemin ihtiyaç ve koşullarını dikkatle takip ederek birçok ailenin yaşam kalitesini yükseltmek adına yeni, kaliteli ve modern daire ve işyeri yapan Maden Grup olarak İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında önemli projeleri başarıyla hayata geçirdik. Bu alandaki başarımızı sportif alana da taşıyarak Türk sporunda hizmet etmeyi ve iyi bir örnek olmayı amaçlamaktayız.

Yaklaşık 23 yıldır Kocaeli’de faaliyet gösteren ve 2.ligin önemli ekiplerinden biri olan Kocaeli Birlik Spor Kulübü’nü bir süredir yakından takip etmekteydik. Ligin köklü ve iddialı kulüplerinden biri olarak spor camiasında yerini alan, başarılarıyla ülke genelinde bilinirliğini ve marka değerini artıran Kocaeli Birlik Spor’un son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirmekte olduğunu bilmekteyiz.

Maden Grup olarak takip ettiğimiz bu güzide kulübümüzün içinde bulunduğu durum bizleri harekete geçirmiştir. Planlamalarımız arasında bulunan sportif yatırım projelerimizi hayata geçirmemize vesile olmuştur.

1 milyon 900 bin nüfuslu Kocaeli şehrinin katma değerlerinden biri olan Kocaeli Birlik Sportif Hizmet A.Ş.’nin Maden Grup bünyesine alınmasıyla ilgili kulübün yönetim kurulu üyeleriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde ortak paydada buluşmuş ve şirket hisselerinin tamamını alarak spor alanında önemli bir adım atmış bulunuyoruz.

Kocaeli Birlik Sportif Hizmetler A.Ş.’nin bundan böyle Maden Grup bünyesinde faaliyet göstereceğini, kulübün yapacağı tüm çalışmalarda tek yetkilinin Maden Grup olduğunu kamuoyuyla paylaşır, saygılarımızı sunarız.

Maden Grup

Yönetim Kurulu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.