DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞEHİDİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

ŞEHİDİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

 Gölcük Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu için Kur’an okuttu

 Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar ve Gölcüklü Ülkücüler geçtiğimiz akşam Ocak Binasında 3 yıl önce Ege Üniversitesinde şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kur’an-ı Kerim ve dua okuttu.

Çakıroğlu unutulmadı

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve Yönetimi geçtiğimiz akşam Ege Üniversitesi’nde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ölümünün 3. yıldönümünde dualarla anıldı. Okumaya Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır, Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar ve Ocak Yönetimi ile Ocak Gençleri katıldı. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için okutulan Kur’an ve duadan sonra birlik ve beraberlik mesajı verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.