DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SEVGİ VE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİLER

SEVGİ VE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİLER

Minik Öğrenciler Afrin’deki askerlere mektuplarıyla moral olacak

Gölcük Piri Reis İlkokulu 1/C Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Eşref Ökten, Afrin’de mücadele eden askerlerimize moral vermek için mektup yazdılar. Minik öğrenciler yazdıkları mektupları PTT ile Afrin’deki askerlerimize ulaştırılmak üzere 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı’na gönderdiler.

Kahraman askerlerimiz asla yalnız değil

Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak için geçtiğimiz ay Afrin’e giren Kahraman Mehmetçiklerimiz, vatanları için terör unsurlarını bir bir temizliyor. Askerlerimiz savaşırken Türk Milleti de evlatlarını dualarıyla yalnız bırakmıyor. İlçemizde Piri Reis İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri asker abilerine moral vermek için mektup yazdılar. Minik Öğrencilere Öğretmenleri Eşref Ökten’de eşlik etti.

Öğrenciler bu davranışıyla büyük takdir topladı

Okuma ve yazmayı yeni öğrenen Gölcük Piri Reis İlkokulu 1/C Sınıfı Öğrencileri ilk mektuplarını Mehmetçiklerimize yazmaktan çok mutlu oldular. Mektuplarında, yaptıkları fedakarlıklardan dolayı Askerlerimize sevgi ve teşekkürlerini ileten minik öğrenciler bu mektupları PTT ile Afrin’deki askerlerimize ulaştırılmak üzere 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı’na gönderdiler. Öğretmen Eşref Ökten, ‘’Öğrencilerimizin, Askerlerimiz için yazdıkları mektup umarım onlara moral olur. Öğrencilerimi bu güzel düşüncelerinden ötürü yürekten kutluyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.