DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜRK BİRLİĞİ KURULMALI

TÜRK BİRLİĞİ KURULMALI

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır,

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Suriye Devlet Başkanı Esad’ın Afrin’e asker yollamasının büyük hata olduğunu ifade ederek, kazananın yine Türk Askeri olacağını ifade etti.

“Esad’ın bu hamlesinden Türk askeri etkilenmez”

Başkan Çakır, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Suriye Devlet Başkanı Esad’ın böyle bir hamleyi yapması demek Rusya ve İran’ı Türkiye’nin karşısına alması demektir. Bu da Rusya’nın Akdeniz hayalinin bitmesi demektir. Türk Askeri bu tip stratejilerden etkilenmez. Bu düşünceyle Esad ve İran ancak kendi sonunu getirir.  Bu yüzden böyle bir adım hayalden öteye geçmez. Şunu açık ve net görelim; Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Bizler bu yüzden illa da Türk Birliği diyoruz. Bu birlik Türki Cumhuriyetlerini de içine kapsayacak şekilde olmalı. MHP bu söylemi yıllardan beri dile getiriyor. Emperyalistlerin ülkemiz üzerindeki oyunu ortada. Bu yüzden bir an önce Türk Birliği kurulmalıdır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.