DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

’Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!’’

’Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Derslere konuk olan Karaosmanoğlu, İstiklal Marşının kabul edilişinin 97. yıl dönümü vesilesiyle Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle yad etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’inde katıldığı birliktelikte İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 97. yılı kutlu olsun diyen Karaosmanoğlu, “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ile bütün şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Onun özlemle bahsettiği Asım’ın nesli bugün dahi çiğnetmiyor namusunu. Bir kez daha onun ifadesiyle diyoruz ki Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi.

“EN BÜYÜK GELECEĞİMİZ SİZLERSİNİZ”

Derslere konuk olan ve kız öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Karaosmanoğlu, “En büyük geleceğimiz sizlersiniz. Kendinizi iyi yetiştirirsiniz bizler arkaya asla bakmayız. Geleceğin büyükleri ve ülkemizin gelişmesine katkı sunacak insanları sizler olacaksınız. Görevlerimizi ve sorumluluklarımızı çok bilmeliyiz. Ülkemize sahip çıkmalıyız. Bugün bu okullarımızda rahat rahat eğitimlerinizi alıyorsunuz. İslam ülkelerinin bulunduğu durumu göz önünde tuttuğumuzda bizlerin ne kadar ok çalışmamız gerektiğini daha iyi anlıyoruz” ifadelerini sarf etti.

“BİR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesİ Okul Müdürü Ayşegül Turan’dan verilen eğitim hakkında bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Medeniyetimizin gelişmesi adına kadınımıza çok daha değer vermek zorundayız. Medeniyetimizde inancımızda kadınlarımız önem vermek vardır. Sizlerin her zaman hizmetinizdeyiz. Çevreyi tanımanızı da istiyorum. Sizler güzel şeylere layıksınız. Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki Kurtuluş Mücadelemizi ebedileştiren İstiklâl Marşımızın kabulünün 97.yılını kutluyoruz. Bağımsızlığımızın tarihi vesikası olan İstiklâl Marşı’mızı bizlere armağan eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’la birlikte İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bu vesiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.