DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dumlupınar Mahallesi’nde alışıla gelmiş görüntüler boy gösteriyor

Dumlupınar Mahallesi’nde alışıla gelmiş görüntüler boy gösteriyor

İlçemiz Dumlupınar Mahallesi üzerinde bulunan sorunlar bitmek bilmiyor. Ne yazık ki son yıllarda ilçemizde çöp kenarlarına bırakılan evsel atıklar ile yakışmayan manzaralar sergileniyor.

Kaldırımlar koltuk ve mobilyalar ile dolu

İlçemizde bazı duyarsız vatandaşlar kaldırımların üstüne koltuk, mobilyalar ve benzeri eşyalar ile kötü görüntülere neden olmaya ne yazık ki devam ediliyor. İlçemizin Dumlupınar Mahallesi’nde son aylarda sıkça rastladığımız kötü manzaralara önlem alınmamaya devam ediyor. Normalde Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne haber vermeleri ve o şekilde atmaları gerekiyor ama işin kolayına kaçıyorlar ve haber vermeden attıkları evsel atıklar kötü görüntülere sebebiyet vermeye devam ediyor.

Vatandaşlar bu durumdan şikâyetçi olduklarını dile getirdi

Kötü görüntüye neden olan çöpler vatandaşları da oldukça rahatsız ediyor. Vatandaşlar, “Kaldırımların üstlerine böyle eşya bırakmaya başladılar. Bu son yıllarda bazı duyarsız vatandaşlar yüzünden Dumlupınar Mahallesi çok değişti. Yetkililer bu duyarsız vatandaşları bulmalı ve gerekli cezalarını kesmelerini istiyoruz. Belki bu sayede bu evsel atıkları atmaktan vazgeçerler” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.