DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ellibeş, “Tüm Doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum”

Ellibeş, “Tüm Doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 Başkan Ellibeş, sağlıklı hayatın, her insanın vazgeçemeyeceği temel bir hak olduğunu ifade etti. “Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olup, ‘Önce insan’ anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Bu nedenle doktorluk mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. 

Sağlık Çalışanlarımızın Yeri Vazgeçilmezdir

 Sağlığın insan hayatında ki önemini belirten Başkan Ellibeş, sağlık alanında yapılan hizmetlerin insana yapılan en büyük yatırım olduğunu söyledi. Ellibeş “Sağlık, insana yapılan en büyük yatırımdır. Kanuni Sultan Süleyman’ın söylediği ve yüzyıllarca dilimizden düşürmediğimiz “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözü sağlığın önemini çok güzel arz ediyor. İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz. Her sağlık çalışanının yeri vazgeçilmezdir. Sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızın sağlığı konusunda en önemli görevi üstlenmektedir. Bu kutsal görevi özveriyle yerine getiren, sağlığımızın emanetçisi tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.