DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Et fiyatlarındaki yükseliş tavukçulara yaradı

Et fiyatlarındaki yükseliş tavukçulara yaradı

Bahar ayına girmemiz ile birlikte Kasap ve Piliç reyonlarında bulunan et ve tavuk fiyatlarını kasaplara ve tavukçulara sorduk. Kasaplar et fiyatlarından yakınırken ve fiyatların düşmesini beklerken tam tersi tavukçular bu tavuk fiyatlarından memnun olduklarını dile getirdiler.

Yılman, ‘’Bu fiyatlar düşsün ki bizde rahat edelim’’

Uğur Et Pazarı Sahibi Zeki Yılman: ‘’Geçen sene ki gibi fiyatlar normal halinde seyrediyor. Rekabet halinde olan kasaplar, marketler, tavukçular var. Tavuk fiyatları et fiyatlarına göre gayet ucuz. Ama et fiyatlarında bir yükseliş var. Her geçen yıl gittikçe fiyatlar artıyor. Yani bu bizim için dezavantaj tabii ki. Vatandaş da mağdur biz de mağduruz. Yani bu fiyatlar düşsün ki bizde rahat edelim, vatandaş da rahat etsin’’ dedi.

Uğur Et Pazarı’nda Et ve Tavuk fiyatları;

Piliç: 9 TL, But; 9.50 TL, İncik; 11 TL, Sarma; 13 TL, Flote; 15 TL, Kanat; 12.50, Kıyma; 44 TL, Kuşbaşı; 48 TL, Biftek; 55 TL, Antrikot; 60 TL, Kelebek; 15 TL, Bonfile; 80 TL, Kemikli et; 40 TL, Kuzu but; 55 TL, Kuzu kol; 50 TL, Kuzu pirzola; 75 TL, Kuzu gerdan; 48 TL, Kuzu eti; 75 TL.

Arslan, ‘’Memnuniyetle halkımıza etimizi satıyoruz’’

Emin Et Sahibi Mehmet Arslan: ‘’Fiyatlar gayet normal. Kış ayında olan fiyatlar bahar ayında da aynı şekilde devam ediyor. 10. Yıla Özel Et ve Tavuk fiyatlarımız devam etmekte. Daimi müşterilerimiz her zaman alışverişlerini bizlerden yaparlar. Müşterilerimizin %80’i daimi müşterilerimizdir. Hasaneyn’de kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanların eti bunlar. Doğal besinlerle hayvanlarımızı besliyoruz ve temiz bir ortamda hayvanlarımız kesilerek etleri bizlere teslim ediyorlar. Biz de memnuniyetle halkımıza etimizi satıyoruz’’ dedi.

Emin Et’te Et ve Tavuk fiyatları;

Piliç: 7.50 TL, But; 8 TL, İncik: 8.50 TL, Sarma: 9 TL, Flote: 10 TL, Kanat: 10 TL, Bonfile: 75 TL, Kemik et: 35 TL, Kuzu but: 48 TL, Kuzu kol: 48 TL, Dana kıyma: 40 TL, Kuşbaşı: 42 TL, Biftek: 60 TL, Antrikot: 65 TL, Kelebek: 10 TL, Kuzu pirzola: 65 TL, Kuzu gerdan: 47 TL.

Öz, ‘’Daimi müşterilerimiz her zaman bizleri tercih ediyor’’

Öz Kasap – Nizamettin Öz: ‘’48 yıldır vatandaşlara hizmet vermekteyiz. Et fiyatları için düşecek dediler ama düşmedi. Eti alışımız bize pahalıya geliyor. Allah’a şükür piyasa durumumuz bizim açımızdan çok iyi. Bizleri her zaman tercih ettikleri için Allah müşterilerimizden razı olsun. Daimi müşterilerimiz her zaman bizleri tercih ediyor’’ dedi.

Öz Kasap’ta Et fiyatları;

Dana kıyma: 44 TL, Dana kuşbaşı: 48 TL, Dana bonfile: 75 TL, Dana antrikot: 65 TL, Dana sucuk: 48 TL, Dana çiğköfte: 55 TL, Kemikli kuzu: 50 TL, Kuzu pirzola: 70 TL, Kemiksiz kuzu külbastı: 70 TL.

Akın, ‘’Yaz aylarında kanat ve sarma daha çok tercih ediliyor ve satılıyor’’

Şölen Piliç – Hüseyin Akın: ‘’Şu an da tavuk fiyatları kış ayında seyrediyor ama fiyatlarımız gayet uygun. Yaz ayına girmemiz ile birlikte bu fiyatlar biraz daha artacaktır. Daimi müşterilerimiz tabi ki oluyor. Yaz aylarında kanat ve sarma mangal yapılması bakımından müşteriler tarafından daha çok tercih ediliyor ve satılıyor. Allah’a çok şükür satışlarımız gayet iyi’’ dedi.

Şölen Piliç’te Tavuk fiyatları:

Sarma: 10.50 TL, Baget: 10.50 TL, Kanat: 13 TL, Kuzu but: 7.50 TL, Piliç: 7.50 TL, İncik: 10.50 TL, Sarma: 10.50 TL, Flote: 14.50 TL, Kanat: 15 TL.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.