DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Çok Değerli Bir Evladını Kaybetti GÜNER BALAY VEFAT ETTİ

Gölcük Çok Değerli Bir Evladını Kaybetti  GÜNER BALAY VEFAT ETTİ

Gölcük Çok Değerli Bir Evladını Kaybetti

GÜNER BALAY VEFAT ETTİ

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. İlçemizin ilk esnaflarından olan, rahmetli Hakkı Balay’ın oğlu emekli Hava Astsubayı, Araştırmacı ve Gazeteci Yazar Güner Balay 81 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat eden Güner Balay, Doğuş Gazetesiyle, gazetemizde Spor Yazarlığı yapmıştı.

Vefatı sevenleri ve ilçemizde büyük üzüntüyle karşılanan Güner Balay’ın cenazesi bugün Gölcük Merkez Camii’nde kılınacak olan öğle namazına müteakip 17 Ağustos Mezarlığına defnedilecek. Neriman Balay’la evli olan Güner Balay’ın 2 oğlu ve 2 kızı vardır. Gölcük Spor tarihini yazan ranmetli Güner Balay iyilikseverliği ve dost canlılığıyla bilinen, çok değerli bir insandı. Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.