DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor Van BBSK maçına odaklandı

Gölcükspor Van BBSK maçına odaklandı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Van Büyükşehir Belediyespor maçının son taktik provasını bugün yapacak ve kendi tesislerinde kampa girerek, maç saatini beklemeye başlayacak. Kırmızı-Siyahlılar’ın play-off şansını devam ettirmesi adına Van maçı büyük bir önem taşıyor. Cezası biten kaptan Sedat takımdaki yerini alabilecek.

Van maçı büyük önem taşıyor

Bu sezon oldukça istikrarsız bir grafik çizen Gölcükspor, kendi evinde ve deplasmanda oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar ile şaşırtmaya devam ediyor. Bir önceki hafta deplasmanda lider Darıca Gençlerbirliği’ni yenen temsilcimiz, kendi evinde oynadığı maçta Erokspor ile berabere kalarak, bir çuval inciri berbat etmişti. Gölcükspor, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta Van Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 yenilmiş ve evine eli boş dönmüştü. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, bu anlamda Pazar günü kendi evinde konuk edeceği, Van Büyükşehir Belediyespor maçının son taktik provasını bugün yapacak ve kendi tesislerinde kampa girerek, maç saatini beklemeye başlayacak. Kırmızı-Siyahlılar’ın play-off şansını devam ettirmesi adına Van maçı büyük bir önem taşıyor.

Şahin, “Üstelik rakibimiz Gölcük’e taraftarları ile birlikte gelecek”

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Gölcükspor taraftarlarına ve Gölcükspor camiasına bir mesaj göndererek, “Van maçında kendi evimizde üvey evlat muamelesi görmemek adına tüm taraftarlarınızı maça davet ediyorum. Çünkü bu maç bizim için ne kadar önemliyse, Van içinde öyle. İki takım arasında 1 puan bulunuyor. Maçı kazanacak takım play-off yolunda büyük bir avantaj yakalayacak. Üstelik rakibimiz Gölcük’e taraftarları ile birlikte gelecek. Kendi evimizde oynayacağımız maçta, seyirci üstünlüğünü rakibimize kaptırmamız lazım. Bu yüzden Gölcükspor Kulüp Başkanı olarak, tüm taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum ve maça davet ediyorum. Bu maç, bu sezon ki geleceğimiz açısından son derece önemli. Yani ya tamam, ya devam maçı oynayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.