DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor’da Tire 1922 maçı hazırlıkları devam ediyor

Gölcükspor’da Tire 1922 maçı hazırlıkları devam ediyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta sonu son saniyede yediği gol ile kaybettiği 2 puana üzülüyor. Kırmızı Siyahlılar bu maçı geride bırakarak Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Tire 1922 maçına hazırlanıyor.

Play Off aşkına

Gölcükspor son iki maçını kendi evinde oynamış ve bu maçlardan 1’er puan elde etmişti. Ligde deplasmanda daha iyi performans gösteren Kırmızı Siyahlılar bu hafta İzmir deplasmanında Tire 1922 takımıyla karşılaşacak. Gölcükspor’lu futbolcular bu maçın hazırlığına kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Van BBSK takımıyla son saniyede yediği golle berabere kalan temsilcimiz bu haftaki maçta hata yapmak istemiyor. Ligde puanını 35’e çıkartan Kırmızı Siyahlılar, aldığı beraberlikle 11. Sıraya geriledi. Rakip Tire takımı ligde 42 puan toplayarak play off hattının 2 puan gerisinde yer alıyor. Gölcükspor bu haftaki maçı kazanıp, play off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.