DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Futsal Takımı ülkemizi temsil etmek için İsrail’e gitti

18 Şubat’ta Zonguldak’ta gerçekleşen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında rakiplerini bir bir eleyerek Türkiye Şampiyonu olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı 13-21 Mart tarihlerinde İsrail’de düzenlenecek olan Genç Kızlar Futsal Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek için yola çıktı.

İsrail’in Rishor Le Zion Kentinde gerçekleşecek

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından 13-21 Mart tarihlerinde İsrail’in Rishor Le Zion kentinde yapılacak olan Genç Kızlar Futsal Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Şampiyonu Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı son antrenmanlarını yaptıktan sonra dün 13:15’te THK uçağı ile İsrail Tel Aviv kentine uçtular. Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı İsrail’in Rishor Le Zion Kentinde gerçekleşecek olan Genç Kızlar Futsal Dünya Şampiyonası’nda geçen yılın Dünya ikincisi Fransa, ev sahibi İsrail, Çin ve Tayland temsilcileri ile mücadele edecek. Türkiye’yi temsil etmek adına yola çıkan 11 sporcuya 2 yönetici ve takımın Antrenör’ü Hasan Alemdaroğlu eşlik ediyor. Takımız ilk karşılaşmasını bugün saat 12:00’de Tayland takımı ile gerçekleştirecek. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak Türkiye Şampiyonu kızlarımıza başarılar diliyor ve hedefledikleri Dünya Şampiyonu olarak ülkemize dönmelerini temenni ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.